2777
2789
عنوان

فرزند سوم

927 بازدید | 98 پست

سلام خانما.برادر من 39 ساله و کارمنده خانمشم  36 و دو پسر 7 و 2سال و7 ماهه دارن الان دوباره و ناخاسته باردار شده البته برادرم میخاست اما خانمش میگه جلوگیری داشته و الانم که بارداره.اما بچه رو نمیخاد از وقتی فهمیده گریه و زاری راه انداخته  همش داروی گیاهی میخوره کار سنگین میکنه بچه بغل میکنه و میگه به امید خدا بیوفته هر چی بهش میگیم نکن خدا خاسته و داده  اگه یه موقع نیوفته اما مریض باشه یا عیبی داشته باشه بهتره.اما کار خودشو میکنه دائم ناشکری میکنه من میگم نکن  گناهه خدا قهرش میاد اما انگار نه انگار میترسیم بچه رو بندازه...نمیفهمه قهر خدا یعنی چی.اینم بگم زن داداشم هیچ وقت دوتا بچه هاشو باهم نگه نداشت همیشه یکیشون نبود خونه مامانم بود کلا صبح میرن خونه مامانم شب میان همیشه میگه بچه فقط یکی دوتا اشتباهه.کلا بچه نگه نمیداره الانم ناراحته چون باید دوباره بچه داری کنه.ما کمکش کردیم همیشه و بازم میکنیم اما همش نا شکری نمیفهمه اگه ناشکریش دامن دوتا بچه هاشو بگیره چی.هر روز هم میره بیرون تنها.مهمونی و عروسی هم تنها نیره بچه هاشو نمیبره میگه میخام برای خودم باشم نمیدونم چیکلر کنیم تا یه موقع چیزی نخوره بچه بیوفته حالا که شده  از ما هم طلبکاره انگار ما حاملش کردیم کار خودشون بوده خوب  اونکه بدش میاد باید بیشتر مراقبت میکرد.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا   اخه بچه مثل پول میمونه هر کی بیشتر داره بیشتر هم میخواد  چجوری بچه دوست نداره  بهش بگو خیلی هادارزوشونه  جای تو باشن 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
خوب بره دکتر حتما نمیتونه بیچاره چکار کنه

چیو نمیتونه؟؟؟که بچه داری کنه.اون دوتا بچه رو هم ما بزرگ کردیم اون فقط به دنیا میاره اگه نمیخاست باید  مطمئن تر جلوگیری میکرد   برادرم میخاد.از نظر مالی هم مشکلی ندارن  اون فقط دردسر نمیخاد

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
زیادم براش توضیح بدین .همیتحوری طلبکار میشه.. باید از طریق کسی یل جایی ک قبولش داره وارد بشین.. اگ ...

از مامانش حرف شنوی داره باهاش حرف زده اما اون همش یه کارایی میکنه بیوفته  بعد بگه سقط شد دیگه.باور میکنی 8 ساله عروسمونه تا حالا حیات نشسته  دیروز شست 😐

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
چجور ادمیه ک اینقد سرخوده؟ داداشت چرا چیزی بهش نمیگه ؟ حتما بهش رو دادین ک اینهمه پررو شده 

انقدر حرف زدیم باهاش  گوش نمیکنه.داره عمدا  کارایی میکنه سقط بشه  اصلا داداشم و اینکه ناراحت بشه براش مهم نیست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
چیو نمیتونه؟؟؟که بچه داری کنه.اون دوتا بچه رو هم ما بزرگ کردیم اون فقط به دنیا میاره اگه نمیخاست بای ...

من حق میدم حتما نمیتونه شاید اون دوتارو هم بخاطر برادرتون بوده

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
آخى چه دل مهربونى دارى . راستش كارى از دست شما برنمياد به نظرتون با اين وضعيتى كه ميگى بچه سقط بشه ب ...

اخه گناهه  حالا که ناخاسته اومده  یعنی حق نداره زندگی کنه.خدا قهرش میاد بهش گفتم خودم نگهش میدارم فقط کاری نکن بیوفته  یه موقع عیب و ایرادی نگیره بچه یه عمر پشیمون بشی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔