2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 98 پست

ب نظرم ب اندازع کافی گفتین بهش بیشترش دخالت میشه در زندگیشون

بیچاره ب ۸ سال ۲تا زایمان داشته .

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انقدر حرف زدیم باهاش  گوش نمیکنه.داره عمدا  کارایی میکنه سقط بشه  اصلا داداشم و اینکه ...

اون بچه چ گناهی کرده گیر اینجور ادمی افتاده . 

ب داداشت بگو بترسونش . ک مثلا اگه بخوای سقطش کنی طلاقت میدم 

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم این دوتام نباید میورد...بچه دوست نداره خب نیاره شما که پرستار نیستید بچشو نگه دارید

سر اون دوتا خوشحال بود  اما  بچه رو نگه  نمیداره وسواسیه  همش میخاد تمییز کاری کنه از طرفی  ازاد باشه  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

خب نمیخواد دیگه زور که نیست.درسته شما بزرگش میکنید ولی در نهایت اون مادره. شاید ظاهری یک حرفی بزنه ولی دلش پیش بچشه(البته اگه مثل اکثر مادرا باشه و نه مثل مادر من)

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 
بنظرم دخالت نکنین زندگی خودشه

اون بچه  گناه  داره برادر زاده و نوه ماهم هست اگه  به خاطر سقط عمدی بلایی سر خودش بیاد  یا دامن بچه هاشو بگیره چی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اخه گناهه  حالا که ناخاسته اومده  یعنی حق نداره زندگی کنه.خدا قهرش میاد بهش گفتم خودم نگهش ...

خب اگه به حرفتون گوش كنه كه عاليه. برادرت نمى تونه مانع اين كارهاش بشه? بگه من بچمو سالم ميخوام

من حق میدم حتما نمیتونه شاید اون دوتارو هم بخاطر برادرتون بوده

اون دوتارو با خاست و میل خودش اورد    نتونستن نیست فقط نمیخاد دردسر داشته باشه ازاد باشه بره بیرون  همین  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اون بچه  گناه  داره برادر زاده و نوه ماهم هست اگه  به خاطر سقط عمدی بلایی سر خودش بیا ...

شما حق داری فقط دعای خیر بکنی و تمام

دایه مهربان تر از مادر نشیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب اگه به حرفتون گوش كنه كه عاليه. برادرت نمى تونه مانع اين كارهاش بشه? بگه من بچمو سالم ميخوام

برادرم خبر نداره اون داره چیکار میکنه بدونه هم  بهش بگه نکن اون کارو خودشو میکنه  اصلا براش مهم نیست  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اون بچه  گناه  داره برادر زاده و نوه ماهم هست اگه  به خاطر سقط عمدی بلایی سر خودش بیا ...

منم با اون دوست که گفت دایه مهربانتر از مادر نشو موافقم. زندگی اطرافیانمون تا یه حدی بما ربط داره. خودتو غرق اونا نکن هم اون راحتتره هم خودت

شما حق داری فقط دعای خیر بکنی و تمام دایه مهربان تر از مادر نشیم

شما چی میگی دایه مهربان تر از مادر!!!!!!!

داره جون یه بچه رو میگیره  سر ازادی و راحتی خودش  نباید باردار میشد باید مطمئن تر جلوگیری میکرد نکه یه ادمو بکشه عمدا  برادر منم به همون اندازه حق داره بخاد بچش بمونه  نکه فقط حرف حرف خودش باشه شما  الان  داری برای اون دایه مهربان تر از مادر میشی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اون دوتارو با خاست و میل خودش اورد    نتونستن نیست فقط نمیخاد دردسر داشته باشه ازاد باشه ب ...

خوب دوست داره میدونم شما هم خیرشو میخوای ولی خوب واقعا با این اوضاع و روان ادم حوصله سومی نداره هرچقدر کمک حال باشین سختی مادر میکشه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره