2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 98 پست
شما چی میگی دایه مهربان تر از مادر!!!!!!! داره جون یه بچه رو میگیره  سر ازادی و راحتی خودش &nb ...

بازم این شما نیستی ک باید دخالت کنی

فقط برادرت حق داره چیزی بگه ب زنش. اگه خبر نداره ب برادرت اطلاع بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم با اون دوست که گفت دایه مهربانتر از مادر نشو موافقم. زندگی اطرافیانمون تا یه حدی بما ربط داره. خ ...

به من ربطی نداره اون چند تا بچه میخاد اما حالا که شده نباید سر خودخاهی خودش بچه رو بندازه وقتی این همه کمکی داره که بچه هاشو نگه میدارن وقتی توان مالیشو دارن  من مثل شما به برادرم و خانمش نمیگم اطرافیان اونا خانواده  منن  نمیخام اتفاق بدی براشون بیوفته  حتی مامان خودش هم راضی نیست به سقط بچه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چی میگی دایه مهربان تر از مادر!!!!!!! داره جون یه بچه رو میگیره  سر ازادی و راحتی خودش &nb ...

شما اصلاً از وضعيت داغون مملكت خبر داريد كه داريد كأسه داغ تَر از آش ميشيد ؟! اصلاً تو اجتماع هستيد ؟! مگه شما داريد پول بچه ها رو ميديد يا سقفي بالاي سرشون ميگذاريد ؟! هر وقت اين كار ها رو كرديد بعد حق نظر دادن تو زندگي مردم حتي برادرتون رو داريد !

خدايا به اميد تو ❤️
بازم این شما نیستی ک باید دخالت کنی فقط برادرت حق داره چیزی بگه ب زنش. اگه خبر نداره ب برادرت اطلاع ...

باشه شما بگو دخالت من دخالتی هم نکردم فقط   گفتم اگه نگران نگهداریشون هستی من کمکت میکنم تا جایی که دخالت نشه  گفتم نه بیشتر 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
از مامانش حرف شنوی داره باهاش حرف زده اما اون همش یه کارایی میکنه بیوفته  بعد بگه سقط شد دیگه.ب ...

عزیزم..

نگرلن نباش بسپر ب خدا...دیگع شما در حد توان ت کارت کردی..

هرکز بخاطر ندونم کاری اون ادم سر بچه هاش بلایی نمیاد خدانکرده...چون فهم درک ش رو نداره.

اون خودش باید بفهمه..اجبار نمیشه.

بابا دوبار زاییده خب دیگه نمیخواد .سقط واس همین مواقع...حالا چه بچه داری کرده چه نکرده چه پی خوشگذرونی یا حالا هرررچی نمیخوادش انقدم گناه گناه نکنید زندگی خودش دنیایی هم کمکی باشه تههههش اون مادره.اگه کسی هم باید حرف بزنه همسرش نه شما بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
شما اصلاً از وضعيت داغون مملكت خبر داريد كه داريد كأسه داغ تَر از آش ميشيد ؟! اصلاً تو اجتماع هستيد ...

شما هم هر موقع از وضعیت برادرم اطلاع پیدا کردین  نظر بدین بله برادرم خونه داره کار خوب تحصیلات  ماشین و مغازه  و  یه پدر که همه جوره حامیشه  برادر من رئیس ادارست  و مغازه هم داره  همه جوره توان دارن  شما چرا الان کاسه داغ تر از اش شدید و از چیزی که خبر ندارید میگیر اخه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

کی میگه تهش سختی مادر میکشه ..

دو رو ورم...انقدر خجسته خانم دیدم...فقط داد زدن شر بجشون سختی بچه داریشوت بوده...و یساعت بغل کردن تو عروسی..

نه شب بیداری کشیدن..نه از جاشون بلندمیشن آب بذن دست بچه...

بعضی ها ک کمک دارن....رفته رفته تنبل تر میشن...و قدرم نمیدونن

باشه شما بگو دخالت من دخالتی هم نکردم فقط   گفتم اگه نگران نگهداریشون هستی من کمکت میکنم تا جای ...

استارتربابرادرت حرف بزن بگویکباربازنش اتمام حجت کنه بگه اگه بلایی سربچه اوردی این دوتابچه روبرمیدارم خودتم به سلامت بروبه خوشگذرونیت برس اون که بچه نمیخوادی یکی یاسه تاچه فرقی میکنه واسش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شما هم هر موقع از وضعیت برادرم اطلاع پیدا کردین  نظر بدین بله برادرم خونه داره کار خوب تحصیلات& ...

وضعيت جوري شده كه حتي كساني كه وضعيت متوسط رو به بالا و خوبي داشتن دارن ميلنگن شما چي ميگيد خانوم در ضمن اوني كه در آخر كار بايد با اين بچه ناخواسته سر كنه و سر خورده بشه همسر داداشتون هستن شما و خانوادتون يا خانواده ي خودش كه ٢٤ ساعته دم دست نيستيد كه ! بنظرم شما به جاي طرفداري ألكي از برادرتون طرف همجنستون رو بگيريد بدن خودشه بچه ي خودشه و حق داره كه بخواد سقط بكنه 

خدايا به اميد تو ❤️
وضعيت جوري شده كه حتي كساني كه وضعيت متوسط رو به بالا و خوبي داشتن دارن ميلنگن شما چي ميگيد خانوم در ...

شماکه خرجشونمیدی چراحرص میخوری ؟؟؟؟وضعیت مملکت ماهرچی باشه روزی رسون خداست 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
وضعيت جوري شده كه حتي كساني كه وضعيت متوسط رو به بالا و خوبي داشتن دارن ميلنگن شما چي ميگيد خانوم در ...

اون موقع حق داشت ک باردار شد...

هزار اللله اکبر...اینهمه دکتر و روش جلوگیری...

الان اون بچه ک تو رحم داره هم حق داره..

شماکه خرجشونمیدی چراحرص میخوری ؟؟؟؟وضعیت مملکت ماهرچی باشه روزی رسون خداست 

من خرج نميدم اما يك زنم و به جاي ايشون دارم از همسر داداششون حمايت ميكنم در ضمن اين حرفتون جز بي منطق ترين حرف هايي هست كه شنيدم 

خدايا به اميد تو ❤️

شما نمیدونی نظر نده دقیقا 24 ساعت پیش همیم چون تو یه ساختمونیم  منم نگفتم نگه داره گفتم اگه سقط نشدو بچه عیب گرفت و مریض شد چی  برو تاپیک ودرست بخون  اصراری بر نگهداریش ندارم گفتم  نکنه  عیب و نقصی پیدا کنه  حالا ما بی پول یا پولدار شما هم قرار نیست خرجشو بدین که انقدر نگرانین  اونی که خربزه میخوره باید پای لرزش بشینه هی گفتیم لوله هاتو ببند توکه نمیخای  گوش نکرد در ضمن خانم محترم  زن برادرم یه بچشو سر همین موضوع نخاستن سقط کرد میفهمی اون موقع کاریش نداشتیم اما الان فرق داره بار دوم سقط عمدیه  اون که زود حامله میشه باید فکر بهتری بکنه نمیشه سالی یه بار حامله بشه بگه نمیخام بندازه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اون موقع حق داشت ک باردار شد... هزار اللله اکبر...اینهمه دکتر و روش جلوگیری... الان اون ب ...

اول اين كه هيچوقت اين جلوگيري ها جواب نميدن ١٠٠٪؜ دوماً اون بچه از كجا معلوم اصلاً الان قلب داره 

خدايا به اميد تو ❤️