2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 98 پست
در کل باید دونفرشون ب ی نتیجهمنطقی برسن... داداشتون باید اقدام کنه...بگه بکن یا نکن.. اقلا باید نط ...

برادرم میخاد   همه میخان  اما خانمش  فقط چون دیگه نمیخاد بچه داری کنه  همین دلیلشه فقط 

دفعه قبل سقط کرد چیزی نگفتیم اما الان بار دومه  نه لوله میبنده نه کار دیگه ای میکنه  درد ما اینه  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی منطق حرفیه که شمامیزنی اصلاخداروقبول داری؟؟؟؟؟ اعتقادداری به خدا و روزی که میرسونه؟؟؟؟مصلحت خدام ...

عزيزم اگر اين حرفتون صحت داشت كه خدا روزي رسونه الان وضع فقير بدبخت ها اين نبود كه پشت سر هم بي هيچ فكري بچه بيارن و بچه هاشون هم تو اون وضع داغون مجبور به زندگي ابتدائي باشن مگه بچه هاي آفريقا رو نميبينيد ؟ مگه بچه هاي خيابوني كشور خودمون رو نميبينيد ؟! اين حرف سراسر بهونه است و هيچ منطقي پشتش نيست فقط راهي هست براي خنك كردن دل خودتون الكي خدا و اعتقادات مذهبي خرافاتي رو وارد اين كار هاتون نكنيد در ضمن  اعتقادات من به شما مربوط نميشه اما چون خيلي دوست داريد بدونيد بله من به خدا اعتقاد دارم اما به شيوه ي خاص خودم كه نه تنها كمتر از شيوه و اعتقادات شما نيست بلكه همسطحش هستش شما اگر مسلمون واقعي بوديد تمامي قوانين خدا رو رعايت ميكرديد نه بخشي كه دوست داريد رو

خدايا به اميد تو ❤️
برادرم میخاد   همه میخان  اما خانمش  فقط چون دیگه نمیخاد بچه داری کنه  همین دلیل ...

برادرتون بهرحال باید طبق وضع موجود  تصمیم بگیره..

مجبور بخاطر ارامش اعصابخانوادع و سرکوفت های مداوم اینده ک بعد زایملن پیش میاد...

و از همه بیشتر اعصاب بچههاش بهممیریزه...

کوتاه بیاد..

مهم ارامش روانی بچه هاشه

امان ازابن سایت و ادماش، تا حرف عروس میشه میخوان بخورنت حالا همینا که میگن عروس خودش بهتر میدونه عروس خودشون باشه میشن مادر فولاد زره ، بابا جمع کنید این ادای روشنفکریو ، به جرات میگم استارتر اگه. الان خواهرشونم جای عروسشون بود همین اندازه ناراحت میشد

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
برادرتون بهرحال باید طبق وضع موجود  تصمیم بگیره.. مجبور بخاطر ارامش اعصابخانوادع و سرکوفت های ...

حالا بندازه هم کاری به کارش نداره دفعه قبل هم هیچی نگفت زن داداشم اگه ترسی داشت از برادرم یا بقیه  نمیومد راحت به ما بگه چیزی خوردم بیوفته یا به امید خدا میوفته ادعای  دین و ایمونشم میشه تازه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزیزم..جلوگیری ک فقط اونا نیست.. من خودم کادر درمانم...میدونم تمام روش ها رو میزان خطا شون چقدر. ...

همشون كه ١٠٠٪؜ نيستن مگر بستن بوده ها كه البته من شنيدم چند نَفَر حتي با اون باز باردار شدن اما از صحتش خبر ندارم 

خدايا به اميد تو ❤️
امان ازابن سایت و ادماش، تا حرف عروس میشه میخوان بخورنت حالا همینا که میگن عروس خودش بهتر میدونه عرو ...

باور کن نکه چون عروسمونه اینطوری میگم  خواهرمم باشه دلم میسوزه  منکه بدجنس نیستم  نگران سلامتی خودشم هستم   تا الانم دوتا بچه هاشو گذاشتم رو چشام نگهشون داشتم سومی رو هم روش  اما نمیخام اتفاق بدی بیوفته همه فک میکنن دارم خواهرشوهر بازی در میارم  اما نههههه   من دوسش دارم   واقعا     میگن تو زندگی اطرافیانت دخالت نکن اونا اطرافیان من نیستن   اونا   همه کس منن خانواده منن   خداشاهده  از جونم بیشتر دوسشون دارم  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
برادرم میخاد   همه میخان  اما خانمش  فقط چون دیگه نمیخاد بچه داری کنه  همین دلیل ...

اي بابا شما مگه با زن داداشتون ازدواج كرديد كه ميگيد منم ميخوام همه ميخوان و أمثال اين ها !؟ مگه اصلاً شما توي باردار شدن ايشون نقشي داشتيد ؟! بدن خودشه زندگي خودشه دوست داره و حق داره بوتي زندگي و بدن خودش تصميم بگيره اين ديگه جز حقوق هاي أوليه يك انسانه !

خدايا به اميد تو ❤️
اي بابا شما مگه با زن داداشتون ازدواج كرديد كه ميگيد منم ميخوام همه ميخوان و أمثال اين ها !؟ مگه اصل ...

اخه بدن خودشه  بچه همه فقط مال خودشه  ؟؟؟؟؟کاریه که هر دوشون کردن الان باید به این فکر کنه  که برادرمم حقی داره.در ضمن گفتم همه میخان یعنی لینکه همه خوشحال شدن  و حاضرن همه جوره کمک کنن کسی  بازخاستش نکرد چرا باز حامله شدی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
امان ازابن سایت و ادماش، تا حرف عروس میشه میخوان بخورنت حالا همینا که میگن عروس خودش بهتر میدونه عرو ...

لطفاً اگر با من و تفكراتم مشكلي داريد به خودم بگيد نه اين كه مثل بچه ها اينشكلي رفتار كنيد نگران نباشيد من ميتونم از خودم دفاع كنم 🙄

خدايا به اميد تو ❤️