2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 98 پست
اخه بدن خودشه  بچه همه فقط مال خودشه  ؟؟؟؟؟کاریه که هر دوشون کردن الان باید به این فکر کنه ...

خانوم جان برو ب داداشت بگو چرا اینجا اومدی از طرف داداشت صحبت میکنی؟ یعنی درسته شما اومدی برای ۲تا بزرگتر از خودت خوب و بد میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم کاملا معلومه که شما از سر دلسوزی و خیرخواهی دارین حرف میزنین امااا به هر حال این مساله کاملا به خوشون مربوطه هر چند من سقط قبول ندارم ولی تصمیم با خودشه شما فقط میتونین نصیحت کنین و بهش دلگرمی بدین که تنها نخواهد بود تو نگهداری بچه ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدن خودشه  بچه همه فقط مال خودشه  ؟؟؟؟؟کاریه که هر دوشون کردن الان باید به این فکر کنه ...

من نميتونم بيشتر از اين به شما و دوستاني كه اينقدر ذهنشون بسته است و خودشون رو زدن به خواب كمك كنم اما فقط براي يك بار هم كه شده براي رضاي خدايي كه بهش اعتقاد داريد خودتون رو جاي زن داداشتون بذاريد بي هيچ قضاوتي و ببينيد چه حالي بهتون دست ميده

خدايا به اميد تو ❤️

به نطرت خدا رو خوش میاد بیای پشت سر ی زن حامله که اینقدر پیش خدا ارج و قرب داره غیبت کنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ عروسی دارین ک هنوز هیچی نشده امده ب خانواده شوهر گفته حامله هست 

ما روابطمون باهم خیلی خوبه  اصلا زن داداشم نیست خواهرمه  از یه خواهرم بیشتر برام کار کرده روزای خوبی رو باهم میگذرونیم همسایه هم هستیم  همیشه  تا باردار شده بهمون گفته  میتونست بدون اینکه بهمون بگه بره سقط کنه  ماهم نمیفهمیدم اما  چون میدونست کاری باهاش نداریم تحت فشار نمیزاریمش گفت بهمون پس همه بهم نتوپن که فضولی و خواهر شوهری نه نیستم  اگه از ما ترسی داشت نمیگفت و بی سرو صدا سقط میکرد 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزيزم اگر اين حرفتون صحت داشت كه خدا روزي رسونه الان وضع فقير بدبخت ها اين نبود كه پشت سر هم بي هيچ ...

همین که تومسلمونی برای کل آفریقاوایران وجهان بسه 

توچه جورنسلموتی هستی که لای قرآن ردبازنکردی ببینی خداچی گفته چی نگفته توکه ادعات میشه مسلمونی بهتره یه بارمعنی قرآن روبخونی تابفهمی من چی میگم اونوقت متوجه میشی حرفای من صحت داره یاتلقینه واسه آرامش خودم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
به نطرت خدا رو خوش میاد بیای پشت سر ی زن حامله که اینقدر پیش خدا ارج و قرب داره غیبت کنی؟

شما حالت خوبه؟؟؟؟کدوم غیبت؟؟؟من گفتم به خاطره چیه که بچه رو نمیخاد؟؟؟؟کدوم اجر و قرب   کسی که داره تلاش میکنه برا سقط و یه سقط عمدی هم   داشته قبلا  بعضی ها فقط میخان   گیر بدن و بگن  خواهر شوهرم  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شما حالت خوبه؟؟؟؟کدوم غیبت؟؟؟من گفتم به خاطره چیه که بچه رو نمیخاد؟؟؟؟کدوم اجر و قرب   کسی که د ...

نه شما زیادی حالت خوبه و سر کیفی.میگی خودت خوبی و فرشته نجات و اون زن حامله یزید. 

من نميتونم بيشتر از اين به شما و دوستاني كه اينقدر ذهنشون بسته است و خودشون رو زدن به خواب كمك كنم ا ...

همین شما ذهنت بازه بسه   نمیدونم چرا نظر میدی اصلا   انگار من ناله میکنم وای نگه دار بچه رو   فقط میخای سریع پست بزاری   خداروشکر تو ذهنت باز روشنفکر و عاقل هستی ما  بدبختها رو باذهنهاب بسته  به حال خودمون بزار 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
همین که تومسلمونی برای کل آفریقاوایران وجهان بسه  توچه جورنسلموتی هستی که لای قرآن ردبازنکردی ...

من فقط گفتم به خدا اعتقاد دارم حرفي راجب برتري مسلموني خودم به شما هم چيزي نگفتم لطفاً الكي داستان سرايي نكنيد وقتي جوابي نداريد 

خدايا به اميد تو ❤️
نه شما زیادی حالت خوبه و سر کیفی.میگی خودت خوبی و فرشته نجات و اون زن حامله یزید. 

شما هم مدافع تمام عروسها در برابر خواهر شوهر اصلا نمیفهمی چی تاپیک زدم پرش افکار داری   اخه    چی بگم بهت  ادم تاپیک میزنه  درد دل کنه خودشو خالی کنه مشورت بگیره  یا هر چیزی اگه قرار باشه مثل تو فک کنن در اینجا رو گل میگیرن میگی برم به داداشم بگن😅نیام اینجا اصلا میفهمی نی نی سایت برا چیه   

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

خانوما چراهمتون گیردادیدبه استارتر؟

لطفا هم ذات پنداری نکنید

والا منم ازخانومهایی که دیگه بچه نمیخوان و

سهل انگار هم هستن وباردارمیشن ومیرن سقط میکنن

حرصم میگیره.

خب یه روش سفت و سخت درپیش بگیرید که باردارنشید

ایشون نگرانیشون بجاست فقط نسبت خواهرشوهری غلبه کرده برمنطقتون وقضاوتتون خانومها.

استارتر عزیز شما هم میتوانید بازن داداشتون صحبت کنید

و راهنمایی کنید اما درنهایت خودایشونه

که تصمیم میگیره.

خانوما چراهمتون گیردادیدبه استارتر؟ لطفا هم ذات پنداری نکنید والا منم ازخانومهایی که دیگه بچه نمیخ ...

حرف ما هم همینه راهنمایی کن دخالت نکن

تمام شد رفت

ما روابطمون باهم خیلی خوبه  اصلا زن داداشم نیست خواهرمه  از یه خواهرم بیشتر برام کار کرده ...

به نظرم همینش عجیبه 

بیشتر می خواد مطمئن بشه که می تونه بعد تولد این بچه اونو بندازه تو دامن شما و اطرافیان و مدام هم بگه من نمی خواستم من که گفتم نمی خوام حالا هم برای شما 

وگرنه اگر هدفش واقعا سقط بود میدونست با حیاط جارو زدن بچه سقط نمیشه مگر اینکه در شرف سقط باشه یا نطفه ضعیف باشه 

و هزاران راه بی دردسر دیگه برای این کار هست 

ببخشید ولی به نظرم بیشتر داره زهره چشم میگیره 

کلا بی خیالش بشید بگید به ما ربطی نداره خودت میدونی و شوهرت اصلا انگار این اداهاش رو برای سقط نمی بینید 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
من فقط گفتم به خدا اعتقاد دارم حرفي راجب برتري مسلموني خودم به شما هم چيزي نگفتم لطفاً الكي داستان س ...

اینونگی چی بگی خانم روشن فکر

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤