2777
2789
عنوان

با داداش زن زلیل چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3258 بازدید | 65 پست

دقیقا چیکار کرده؟چون خیلی وقتا ما توقع داریم و شاید اون شخص ندونه بهتره بهش بگید ولی شما اگر همسرتون بهتون اهمیت بده و وقتی میری خونه مادر شوهرت مثل یه مهمون بشینی اون موقع هم درسته خواهر شوهرت بگه داداشم زن ذلیله؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واله ما هرچی محل نمیدیم وخونشون نمیریم باز اون خودش ومیچسبونه به ما 

خانوم از لحنت معلومه چقد بی شخصیت و عقده ای هستی لطفا نظر نده 

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواهرشوهر باشم شوهرم چیزی بخواد به من نمیگه بیار،دوست نداره من اذیت شم یا چیزای سنگین بلند کنم،به خواهر و مادرش میگه.لابد اونا هم در مورد من و شوهرم همین فکرا میکنن!!!

خدایا شکرت   
چقد به پر و پای هم میپیچید!! قبل از اینکه عروس بیاد خونتون کی کارارو میکرد ؟حالا هم فکر کنید عروسی ...

مگر گفت باید بیاد زن داداشم کار کنه؟

من نفهمیدم سر چی هست مشکلشون؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
هرطوری با زنش رفتار میکنه شما اصلا نباید حساس بشی  چون زندگی شخصیشونه  هرچی دقیق تر بشی ...

اصن من ماهی یبار میبینمش حتی نمیرم. خونشون اون همش میاد سراغم ول نمیکنه

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
خب وقتی دختر خانواده خونس عروس نباید کار کنه

منم وقتی خواهرشوهرم هست بلند نمیشم کار کنم. نهایت تو بردن و آوردن سفره یه کمکی می کنم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

چرا همه فکر میکنن عروس رو که آوردن باید کلفتی کنه و دیگه دختر نباید کاری کنه؟؟؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواه ...

دیگه کار همسر شما هم خیلی زشته😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

نمیشه ببوسیش بگذاری کنار چون خواهری و دلت نمیاد 

ولی روابطت و رسمی تر کن و ازش انتظار نداشته باش 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواه ...

دیگه نه تا این حد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹