نظرتون چیه ببوسمش بزارمش کنار آخه لامصب همش ب من و مامانم زور میگه، حالا من هیچی ترجیح میده مامانم خسته بشه کلی جون بکنه ولی زن خودش هیچکاری نکنه البته فقط هم از زور من نمیزاره چون از بچگی ب من حسودی میکرد بیشعور، خسته شدم بخدا من با زنشم رفیقم ولی اون احمق نمیدونم چرا اینکارارو میکنه و حرص میزنه
تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل میتواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمیتواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
دقیقا چیکار کرده؟چون خیلی وقتا ما توقع داریم و شاید اون شخص ندونه بهتره بهش بگید ولی شما اگر همسرتون بهتون اهمیت بده و وقتی میری خونه مادر شوهرت مثل یه مهمون بشینی اون موقع هم درسته خواهر شوهرت بگه داداشم زن ذلیله؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اینکه خوبه،بگو خداروشکر داداششم زنش را دوست داره و زندگیشون شیرینه،منم اگه تو جمع مادرشوهر و خواهرشوهر باشم شوهرم چیزی بخواد به من نمیگه بیار،دوست نداره من اذیت شم یا چیزای سنگین بلند کنم،به خواهر و مادرش میگه.لابد اونا هم در مورد من و شوهرم همین فکرا میکنن!!!