2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بابت بیکاریم

124 بازدید | 10 پست

من رشتم حسابداری دانشگاه دولتی درس خوندم دوتا هم بچه دارم بیکارم هیچ جوره نتونستم کار پیدا کنم به نظرتون چیکار کنم همش حسرت میخورم به نظرتون آزمون استخدامی شرکت کنم ؟نمیدونم چی بخونم اصلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ارشد دارم و بیکار ولی خانه داری و بچه داری رو دوس دارم

الان تحصیل کرده بیکار زیاده فقط من نیستم که بشینم غصه بخورم یکی از اشناهامون با دکترا تازه دبیری قبول شده راه دور

حسابداری و بیکاری ؟حسابدارا درامدشون خیلی بالاس شرکت ما که کوچیک و خصوصی حسابدارمون نزدیک 40 تومن می ...

راستش اولش میگن بیا مفت کار کن منم نمیدونم بچه هامو چیکار کنم که اونا میمونن کجا بزارمشون

اینهمه خانم شاغل هستهمخ بچه هامون مهد هستند و ..ازمون هم قبول شید باز کی قراره نگه داره براتون؟

پرستار میگیرم یا میزارم مهد اخه اولشم پیدا کردن کار سخته خیلیا کارآموزم نمیخوان که ولی دنبالشم برم کاراموزی یکم شوهرم ناراحته ولی دلم میخواد هرطور شده برم

پرستار میگیرم یا میزارم مهد اخه اولشم پیدا کردن کار سخته خیلیا کارآموزم نمیخوان که ولی دنبالشم برم ک ...

کلا عزیزم ببین تصمیمت هیجانیه یا براش اماده ای.

کار کردن پول مهد دادن، بردن اوردن راحت نیست.

ولی اگر عزم کسی جزم باشه باید کفش آهنی پاش کنه.

من بچه هام از سه سالگی مهد میرن

شیرخوار هم هست توی مهدشون ..دیگت کسی ک هدف داره

سختی هم داره.

هدفت جدیه باید همنی الان بچه هات بزاری و بری دنیالش

همون کاراموزی نقطه شروغ هست

منتظر شغل حاضر اماده نباید باشیم

باید بریم دنیالش

💕