2777
2789
عنوان

با داداش زن زلیل چیکار کنیم

3258 بازدید | 65 پست

نظرتون چیه ببوسمش بزارمش کنار آخه لامصب همش ب من و مامانم زور میگه، حالا من هیچی ترجیح میده مامانم خسته بشه کلی جون بکنه ولی زن خودش هیچکاری نکنه البته فقط هم از زور من نمیزاره چون از بچگی ب من حسودی می‌کرد بیشعور، خسته شدم بخدا من با زنشم رفیقم ولی اون احمق نمیدونم چرا اینکارارو میکنه و حرص میزنه

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
زن ذلیل

باشه همون حالا

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد به پر و پای هم میپیچید!!

قبل از اینکه عروس بیاد خونتون کی کارارو میکرد ؟حالا هم فکر کنید عروسی در کار نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هیچی بزار زندگیشو بکنه

الان مثلا نظر دادی 

واله ما هرچی محل نمیدیم وخونشون نمیریم باز اون خودش ومیچسبونه به ما 

دقیقا منم همینطور

واله ما هرچی محل نمیدیم وخونشون نمیریم باز اون خودش ومیچسبونه به ما 

اره متاسفانه اونهایی که زور میگن یا رفتار اشتباه دارن روشونم زیاده دیگه ....

والا که درست رفتار میکردن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چقد به پر و پای هم میپیچید!! قبل از اینکه عروس بیاد خونتون کی کارارو میکرد ؟حالا هم فکر کنید عروسی ...

خیلی خوب گفتی خوشم اومد

توفقط میتوانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نتواندازتوبگیردمابقی همه وهم است