2777
2789
عنوان

کافه شعر

119 بازدید | 23 پست

میخوام تا وقتی بیدارم براتون شعر بنویسم ادم احساسی و پایه میخوام لایک کنه و نظر بده

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

ای دست تو ارامش ای پاسخ هر خواهش تو ساحل ارامش من موج پریشانم بر من ببخش ای یار شاید دگر این دیدار هرگز نشود تکرار 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقبت بر عشق من خندید و رفت سیب سرخی را به من بخشید و رفت اشک درچشمان سردم حلقه زد بی مروت گریه ام را دید و رفت 

عمری باغم عشقت نشستم به توپیوستم و از خود گسستم ولیکن سرنوشتم این سه حرف بود تورا دیدم پرستیدم شکستم 

ای نگاهت نخی از مخمل و ابریشم چندوقتی است ک هر شب بتو می اندیشم به تو اری به همان منظر دور به همان سبزو صمیمی ب همان باغ بلور به همان زل زدن از فاصله ی دور به هم یعنی آن شیوه ی فهماندن منظور به هم 

شبی یاد دارم که چشمم نخفت

شنیدم که پروانه با شمع گفت

که من عاشقم گر بسوزم رواست 

تو را گریه و سوز باری چراست

بگفت ای هوادار مسکین من 

برفت انگبین یار شیرین من

چو شیرینی از من بدر میرود

چو فرهادم آتش به سر میرود 

همی گفت و هر لحظه سیلاب درد 

فرو میدویدش به رخسار زرد

که ای مدعی عشق کار تو نیست

که نه صبر داری نه یارای ایست

تو را آتش عشق گر پر بسوخت

مرا بین کز پای تا سر بسوخت

پشتِ پا خوردم ز هرکس ک گفت یارِ منه دیدم ک روز و شب در پی ازارِ منه هرکه دست از محبت کرد بر گردنم دیدم این دست محبت،حلقه ی دارِ منه