2777
2789
عنوان

کافه شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه طولانی و بسیار قشنگ میخوام تایپ کنم اندکی صبر کنین تا تایپ کنم

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 

اگر آن کرد گروسی بدست آرد دل ما را به بدو بخشم سر و دست و تن و پارا 

جوانمردی به آن باشد که ملک خویشتن بخشی نه چون حافظ که میبخشد سمرقند و بخارا را 

اگر آن مه رخ تهران بدست آرد دل مارا 

به لبخند ترش بخشم تمام روح و معنا را 

سر و دست و تن و پارا به خاک گور میبخشند نه بر آن مه لقای ما که شو افکنده دنیا را

اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا 

خوشا بر حال خوشبختش بدست آورده دنیا را 

نه جان و روح میبخشم نه املاک بخارا را

مگر بنگاه املاکم چه معنی دارد این کارا

و خال هندویش دیگر ندارد ارزشی اصلا

که با جراحی صورت عمل کردند خال ها را

نه حافظ داد املاکی نه صائب دست و پاهارا

فقط میخاستند اینها بگیرند وقت ماها را   

می خوام رو کنم قصه ی تلخ سادگیمو نمیدونم چرا قسمت میکنم روزای خوب زندگیمو نمیدونم چرا تو اول قصه همه دوسم میدارن وسط قصه ک میشه سرب سرم میدارن تا میاد قصه تموم شه همه تنهام میذارن 

میتونم مثل همه دو رنگ باشم دل نبازم میتونم مثل همه ی عشق بادی بسازم تا با یه نیش زبون بترکه و خراب بشه تا بیان جمعش کنن حباب دل سراب بشه میتونم بازی کنم با عشق و احساس کسی میتونم درست کنم ترس دل و دلواپسی میتونم دروغ بگم تا خودمو شیرین کنم میتونم پشت دلا قایم بشم کمین کنم ولی با این همه حرف ...باز منم مثل اونام ی دروغگو میشم وهمیشه ورد زبونام ی نفر پیدا بشه بهم بگه چیکار کنم با چه تیری اونی ک دوسش دارم شکار کنم من باید از چی بفهمم چه کسی دوستم داره توی دنیا اصلا عشق واقعی وجود داره؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

گفتم ببینمش شوقش کم شود دیدمش دیوانه تر شدم 

این حالِ دلِ خودمه ...خوشبخت اگر خار بکارد لاله و ریحان بروید ...بدبخت اگر مسجدی از آیینه سازد یا سقف فرو ریزد یا قبله کج است