2777
2789
عنوان

طلاهای مجردیم

643 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

کسی اینجا هست طلاهای مجردیشو برای ماشین شوهرش یا کلا برای چیزی ک ب نام شوهرشه فروخته باشه؟

راستش خواستم طلاهای مجردیمو بفروشم بذارم بانک پولشو

منتها الان شوهرم پول لازمه

چیکار کنم بهتره ب نظرتون؟

اصلا هم نمیتونم بهش بگم بزن ب نام من ماشینو ها

خوشم نمیاد خودم بگم

طلاهای عروسیم ک خیلی کمتر از مجردی بود رو فروختم و بهش دادم پولشو

من طلاهامو نیوردم خونم

جز یک گردنبند

اصلا شوهرم نمیدونه طلا داشتم یا نداشتم

درمورد شما

من بودم اینکارو نمیکردم

اونم برای ماشین!!!

باز خونه یا کار بود یه چیزی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همشو دادم مامانم واسه جهیزیه ام فروخت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هركسي شرايط زندگيش فرق داره 

من مجرديم طلاهام اونقدر نيست ك بشه باهاش كار خاصي كرد 

طلاهاي ظريف و دخترونست 

اما اگه پول لازمم بود نميدادم 

نه خودم نه شوهرم هيچكدوم دوست نداريم طلاي منو بفروشيم كلا در هر شرايطي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

وا نه اصلا، مردا رو عادت نده چون همیشه روز مبادا هست، مگر اینکه میدونی وضعیت خرابه مثلا داره میفته زندان یا جراحی داره، البته دور از جون و خدا نکرده

بگو یادگاره نمیخوام بفروشم، بعدش هم کسی طلا نمیفروشه بذاره بانک که پولش بی ارزش بشه، همه طلا میخرن که پولشون با ارزش بمونه

نفروش حیفه طلاها از دستت میره 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

طلاهاتو نفروش بخاطر ماشین اگه نفروشی مجبور نیستی بهش قرض بدی طلاهای عروسیتو که دادی اینو حداقل واسه خودت نگه دار

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
من طلاهامو نیوردم خونم جز یک گردنبند اصلا شوهرم نمیدونه طلا داشتم یا نداشتم درمورد شما من ...

پول پیش ماشبن ک حدود ۲۰ تومن بود رو هم خودم از حقوقم موقعی ک سرکار میرفتم دادم.الان تو قسطاش مونده...همون اولم زد ب نام خودش...