2777
2789
عنوان

نامادریم اما خودم بچه می خوام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 4172 بازدید | 104 پست
بچه ها بزرگن دختر 19 سالشه و سر 22

بنظرم یکم خودخواه که توقع داره یکی هیچ وقت حس مادرشدن و به آغوش کشیدن بچشو درک نکنه  ولی شما هم نباید از اول موافقت میکردی حالا که کردی بنظرم باید سره حرفت باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هم شوهرتون دیگه حوصله نینی کوچولو اینا نداره.بچه هاش از آب وگل دراومدن راحت شده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

دلیلش چیه؟؟؟! فکر کنم حوصله در دسر و بچه داری ندارهع همسرتون !! این وسط تو بازنده ایی 

اگر بچه بخوایی چه برخوردی دارهه اگه زندگیت خراب نمیشه بگو میخام غلط کردمو واسه همچین روزایی گذاشتن

😄

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

بنظرم اون اقا بخاطر بچه هاشون اینو خاستن و کاملا منطقیه

منم اگه زبونم لال ا همسرم جدا شم یا هرچی بعد ها یخاطر بچم یا ازدواج نمیکنم یا شرط میذارم بچه دار نشم....

شمام حق دارین ولی قبول کردین شرطو😕😕

بچه ها بزرگن دختر 19 سالشه و سر 22

خوب خیلی بزرگن شاید شوهرت دیگه احساس پیری میکنه و حوصله بچه نداره چون اختلاف سنی شما و پسرش 13ساله و این حس مادرانه نداره بیشتر مثل یه دوست یا مشاور براشون هستید