2777
2789
عنوان

نامادریم اما خودم بچه می خوام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 4172 بازدید | 104 پست
هر دو تون حق دارید ولی اون آقا اگه بچه نمی خواست باید یه زن نازا میگرفت نه به خانم سالم  اون ب ...

خب پس  میشه اینطوری هم بگیم که اگه استارتر بچه میخواست از اول شرط اون آقا رو قبول نمیکرد و یا اصلا باهاش ازدواج نمیکرد خب اون آقا از اول باهات طی کرده

شمام بچه که نبودی ۳۳سالت بوده موقع ازدواج میتونستی تصمیم درست بگیری

منتظر اتفاقات خوبم 

راضی کردنش که کاری نداره بابا شوهرمن اصصصصلا بجه دوست نداشت اولش هم بامن طی کرد ولی راضیش کردم و از غصه نبود یه نی نی گفتم الان بحدی عاشق بجه شده من دیگه نمیخوام میگه باید واسم3تا بیاری

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما هم قبلا ازدواج کرده بودی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

با سلام روانشناسم . بله در ازدواج دوم شرایط بسیار فق دارد وگاه اینکه شاید همسرتان فکر کند شما با وجود یک بچه با خون و ریشه خودتان اقز محبت به اصل خانواده که شما دیل نبوده اید فارغ وید. شما بسیازر جوانید و یتوانید همسرتان را قانع کنید  اما چون اکاز اول تفاهم کردید اگر نپذیرند منطقی است .پس به جای آرزو و افسوس به زندگی برگردین و شوهرتان را نع  کنید اما اگر نشد منتظر تقدیر باشید و بدانید انتخاب کرده ید و با محبت به بچه های اىشان خود را ارضا کنید و نزارید عشق زندگی تان بپاشد

بله جدا شدم به خاطر خیانت همسرم

پس تو ازدواج قبلیت خودت بچه نمیخواستی

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اگر با بچه هاش رابطه تون خوبه  نمی تونی از اون ها بخوای پدرشون را قانع کنند

منم فکر میکنم این راه بهتر جواب بده. اگه رابطت با اونا خوبه بگو پدرشون رو قانع کنن بگن ما دوست داریم شما بچه دار شین

به هر حال تموم شده رفته 

زیادم رو این موضوع اصرار نکن که خودتو دمدمی مزاج و غیر قابل اعتماد نشون بدی. اون الان فهمیده تو بچه میخوای و اگر نظرش عوض بشه خودش بهت میگه. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
با سلام روانشناسم . بله در ازدواج دوم شرایط بسیار فق دارد وگاه اینکه شاید همسرتان فکر کند شما با وجو ...

خیلی ممنونم از لطفتون. قطعا می پذیرم و تسلیم خواسته خداوندم اما خب امروز دلم گرفته بود یه کم