دو سال پیش با رئیسم ازدواج کردم که از همسر قبلش که فوت شده دو تا بچه داشت من 35 سالمه و اون 47 سال ... از اول شرط کرد که دیگه بچه نمی خواد. من عاشق خودش بودم و قبول کردم... الانم عاشق خودش و بچه هاشم و رابطمون عالیه اما من بچه می خوام . دلم می خواد مادر بشم اما اون همچنان به هیچ وجه راضی نمی شه... می خوام خودمو راضی کنم که سرنوشتم همینه ولی سخته
راضی کردنش که کاری نداره بابا شوهرمن اصصصصلا بجه دوست نداشت اولش هم بامن طی کرد ولی راضیش کردم و از غصه نبود یه نی نی گفتم الان بحدی عاشق بجه شده من دیگه نمیخوام میگه باید واسم3تا بیاری
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
با سلام روانشناسم . بله در ازدواج دوم شرایط بسیار فق دارد وگاه اینکه شاید همسرتان فکر کند شما با وجود یک بچه با خون و ریشه خودتان اقز محبت به اصل خانواده که شما دیل نبوده اید فارغ وید. شما بسیازر جوانید و یتوانید همسرتان را قانع کنید اما چون اکاز اول تفاهم کردید اگر نپذیرند منطقی است .پس به جای آرزو و افسوس به زندگی برگردین و شوهرتان را نع کنید اما اگر نشد منتظر تقدیر باشید و بدانید انتخاب کرده ید و با محبت به بچه های اىشان خود را ارضا کنید و نزارید عشق زندگی تان بپاشد
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.