2777
2789
عنوان

نامادریم اما خودم بچه می خوام :(

4172 بازدید | 104 پست

دو سال پیش با رئیسم ازدواج کردم که از همسر قبلش که فوت شده دو تا بچه داشت من 35 سالمه و اون 47 سال ... از اول شرط کرد که دیگه بچه نمی خواد. من عاشق خودش بودم و قبول کردم... الانم عاشق خودش و بچه هاشم و رابطمون عالیه اما من بچه می خوام . دلم می خواد مادر بشم اما اون همچنان به هیچ وجه راضی نمی شه... می خوام خودمو راضی کنم که سرنوشتم همینه ولی سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد ميترسه بچه بياريد و محبت شما به بچه هاي اون كم بشه از اين نظر خيالش رو راحت كنيد شايد موافقت كرد

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

وقتی توافق کردید از ابتدا فک نکنم درست باشه 

باز زندگی شماست خود دانید

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

از اول شرط کردن نمیشه کاریش کرد شایدم فکر میکنه اگه خودت بچه دار بشی برای بچه های اون کم میزاری اگه بتونی متقاعدش کنی شاید راضی بشه ولی درهر صورت حق با اونه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍