بچها من عقدم و متوجه شدم پدر شوهرم کار هایی که باید برای همسرم می کرده رو انجام نداده، مثلا خرید حلقه نشون و حلقه عقد و... و متوجه شدم همسرم فشار زیادی رو باید تحمل کنه و کلی عصبانی شدم که چرا نباید کمک کنه، آره شاید پول نقد به اون صورت نداشته باشه اما میتونه یه مقدار از زمین هاشو بفروشه کمک همسرم کنه، همسرم هم خیلی مغروره و نمیخواد کمک بگیره به گفته ی خودش ولی مامانم میگه چون پدرش کمک نمیکنه اینجوری میگه، بچها میخوام به پدر شوهرم بگم که شوهرم داره اذیت میشه و کلی قسط درست کرده برای خودش به نظرتون درسته؟ به شوهرم گفتم گفت من خودم صحبت میکنم اگه تأثیر نداشت تو بگو، بچها چرا مثلا خرید سرویس طلا یا یخچال و تلوزیون که وظیفه پدرشه باید خودش اذیت بشه تا چند سال با قسط؟ بچها چکار کنم؟؟ اینم بگم که کلا دوتا پسرن و همسر من پسر بزرگست و کوچیکه ۱۸ سالشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍
وا بتوچه عزیزم میوه خودت تلخ نکن اونا آخرش پدر پسرن نمیشه ک تا تقی ب توقی خورد زمین بفروشی هیچ وقت هم خودت رو عروس بده نکن بزار اگرحرفی هم هس همسرت بزنه پیش شوهرت هم سیاست داشتع باش از بدی خانوادش نگو اون پسر اون خانوادس
فکرنکنم وظیفه اش باشه اینکه بگیم حتما وظیفه پدرپسرهس اشتباهه چون وظیفه پسرهس،شوهرت هم میتونسته قبل ازدواج صحبت کنه که ایا اونها کمک می کنند یان؟ولی کمک کنه خوبه
زمین هم ؛ ببین پدر شوهر منم زمین داره ولی فکر آینده خودشو میکنه
بعدشم میگه فروش نمیره
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️