2777
2789
عنوان

ب نظرتون شوهرم بیماری داره

428 بازدید | 16 پست

سلام خواهشا جواب بدید شوهرم دو روزه بیضه هاش اگ درست بگم شرمنده اون دو قسمت بیرونیش سمت چپش درد داره من ۱ ساله اقدام کردم این آزمایش نداد حامله نشدم ب نظرتون شوهرم مشگل داره دردش از چیه

حتما ببرش دكتر شايد خدايى نكرده واريكوسل باشه

يا سنگ تو حالبش باشه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

عرق کرده شرتشو درورده سرما خورده شاید

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل داره دلیل حامله نشدنتم شاید این باشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خخخخخخخخ چقد شیک و مجلسی توضیح دادی    

چون این اتفاقی شایعیه

معمولا از درد بیضه میترسن ولی دلیلش اینه

چون زود سرما میخوره

البته اگر یک ساله باردار نشدن حتما همسرشون باید ازمایش بده

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

ضمنا اگر منتظری

امضای منو بخون