2777
2789
عنوان

بارداری😊

140 بازدید | 17 پست

دوستای عزیزم من یکو نیم ساله ازدواج کردم و تواین مدت جلوگیری طبیعی داشتم میخوام بدونم با جلوگیری طبیعی چقد احتمال بارداری هس واگه من تو این مدت باجلوگیری طبیعی باردار نشدم نشونه بچه دار نشدنمه؟

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

نه من ٣ سالطبيعي جلوگيري كردم بعدش اقدام كردم بار اول باردار شدم،طبيعي بهترين روشه به نظر من

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیلی دقیق بودید

ربطی نداره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

منم جلوگیری طبیعی داشتم دفعه اول که اقدام کردم خورد به هدف😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
ایول😄

😂😂💪💪

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
وا چه سوالا با جلوگيري كه إدم حامله نميشه ربطي هم به نازايي نداره من شش سال جلوگيري طبيعي داشتم

اخه ی لحظه فکرم مشغول شد ترسیدم😌

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄