2777
2789
عنوان

سریال پدر و ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 65 پست
كلا داستان گذشته رو داره نشون ميده شوهر و مادر پدر دختره مردن

کدوم دختره همون لیلا؟ اون که شوهر نداشت

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
خیلی ۹ساله دارم ازدستش عذاب میکشم.هنوزم تمومی ندارن.شرایط جداییم ندارم

نمیدونم مشکلتون چیه ولی اگه میتونی روزی 70 باز استغفار به نیت اون بکن 70 تا هم به نیت خودت 

کلا 5 دقیقه هم نمیشه 

هر کسی با شوهرش مشکل داره انجام بده خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پسر مذهبی تودانشگا بایه دختر آزاد مشکل داره.جریان عشقی بینشون پیش میاد

اوه خخخ یاد فیلم دلشکسته افتادم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
میشه مختصر داستانشو بگین

چندتا دانشجو گوشیه استادو میدزدن ک سوالای امتحان رو بردارن بعد ی پسره (مثبته)گوشیو دست یکی از بچه ها میبینه بعد ک قضیه گوشی لو میره دخترا فک میکنن تقصیر پسرس ک اشتباه میکردن ولی میرن ک انتقام بگیرن .چون پسره مذهبیه ب ی بهانه تو کلاس نگعش میدارن و دورشو میگیرن پسره هم از ترس ابرو و اینکه دخترا بهش دس میزدن خودشو از پنجرهپرت میکنه پایین ک دستش میشکنه بعد دخترا نقشه داشتنک از حراست یکیو اوردن تو کلاس ک بگن پسره ازیتشونکرده و ابروی پسره یعنی حامد رو ببرن ولی وقتی از حراست میان حامد اونجا نیست دختره یعنی لیلا ب یکی از هم کلاسیاش میگه ک برنه توی صورتش و بعدمیگه اینکار حامد بوده و فرار کرده  و ادامه ماجرا هم تو قسمتا بعدیه🙈

خب تو فیلمه معلوم نبود پسره هی داره عقب نشینی میکنه ایا؟ اصلا داغونم ایرج ملکی کجایی که بیای بگی ا ...

من فک کنم شما یا فیلمو نمیبینید یا اون بخشو از ابتدا درست ندیدید متوجه نشدید

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
اوه خخخ یاد فیلم دلشکسته افتادم

اره منم وقتی دیدم یاد این فیلم افتادم،دلشکسته رو من هزار بار ببینم خسته نمیشم😍

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
چندتا دانشجو گوشیه استادو میدزدن ک سوالای امتحان رو بردارن بعد ی پسره (مثبته)گوشیو دست یکی از بچه ها ...

مرسی عزیزم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢