2821
2789
عنوان

سریال پدر و ..

2299 بازدید | 65 پست

از وقتی سریال پدر رو دیدم به خودم اومدم. 

با اینکه از همسرم دل خوشی ندارم و تقریبا هر روز با هم دعوا داریم ولی وقتی فکر کردم اگر مثل سریال پدر من جای دختر باشم خدای نکرده و همسرم تو جوونی از دست بدم میمیرم. خدایا من قبل از عزیزانم بکش. 

با اینکه ازش دلچرکینم ولی بازم طاقت ندارم خار توی پاش بره. 

به نظرتون من دیوونم؟؟ 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

من دیشب میگفتم کاش منم بزودی قبرشوهرمو بغل بگیرم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا ساعت چند میده.کیا میده.دیشب فقط یه تیکه اشو دیدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من دیشب میگفتم کاش منم بزودی قبرشوهرمو بغل بگیرم

وا مگه چقدر بده که آرزوی مرگشو میکنی?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

نه حق داری .همه گاهی از هم دلگیر میشن ولی دلیل نمیشه آرزوی مرگشو کنیم.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

میشه مختصر داستانشو بگین

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز