2777
2789
طبیعی بهتره حداقل با تولد بچت دردات میره و لذت میبری اما سزارین تازه اول درده لامصب .هم باید به بچه ...

اتفاقا طبيعي بعدش هم مصيبت داري با بخيه هات تو اكثر افراد بخيه هاي طبيعي عفونت ميكنه ختي نميتوني صاف بشيني

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه انتخابم طبیعیه.فقط از برش پرینه میترسم🤤😓

عزیزم چرب کردن و ماساژ پرینه با روغن بابونه و بنفشه رو قصور نکن

بخور واژن با بابونه رو روزای اخر داشته باش

ان شا الله پرینت کششش خوب باشه و برش نزنن اصلا

اگرم زدن غصه نخور برش یک پوست نازک بهتر از برش هفت لایه از شکمه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
اتفاقا طبيعي بعدش هم مصيبت داري با بخيه هات تو اكثر افراد بخيه هاي طبيعي عفونت ميكنه ختي نميتوني صاف ...

دوستم یکماه تو بیمارستان خصوصی زایمان طبیعی کرده هنوز نمیتونه بشینه

وضع بخیه هاشم که خدا بدادش برسه

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
2804

من فقط يه چيزي ميكم شما يه ماما يا دكتر ديدين كه خودش طبيعي زايمان كنه والا دختر عموي شوهرم ماما است خودش رفت سزارين گفت مگه ديوونه ام خودمو ناقص كنم پسرعموم هم پزشكه اجازه نداد زنش طبيعي زايمان كنه اونم سز كرد همينطور هر پرستار و دكتر و ماماي كه ديدم سز كردن

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
طبیعی بهتره ولی واقعادردناکه    

چند ساعته مه به خوبی هاش می ارزه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
اصلا متوجه نمی شی من دکترم ی قیچی برداشت برش زد متوجه نشدم.بعد ماماهایی ک پیشش بود گفت عجب تیز بود. ...

وایی دلم ریش شد ...خدابااا  بعدش شکل اول شد بعد قیافه یا باز نشد

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
من فقط يه چيزي ميكم شما يه ماما يا دكتر ديدين كه خودش طبيعي زايمان كنه والا دختر عموي شوهرم ماما است ...

بله من دکتر و ماما زیاد دیدم طبیعی زایمان کرده باشه

چون شما تجربه بدی داری قرار نیست همه ی جور باشن

سزارین یک روش اورژانسی هست برای نجات جان مادر و بچه و در صورت نیاز بهترین گزینه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
وایی دلم ریش شد ...خدابااا    بعدش شکل اول شد بعد قیافه یا باز نشد

ن اصلا باز نشد.دکترم حساس بود هی میگفت تحمل کن تا مثل روز اولش بشه

من16تا بخیه خوردم

ک فقط 5.6تاش بیرونی بود و مشخص بقیش از داخل خورده بود ک مشخص نبود

تقریبا اندازه ی بند انگشت شایدم کوچیک تر از بیرون بخیه میزنن

بستگی به بدنت داره من مامانم سز شده میگه هیچی نفهمیدم از روز اول همه کارامو خودم میکردم ازطرفی خالم خیلی ناله میکنه

یا مثلا دختر خالم طبیعی شده افتادگی مثانه گرفته تا میخنده یه ذره زیاد جیش میکنه بی اختیار یه نفرم تو بیمارستان بود بدون هیچ دردی اومد معاینه گفتن خانم ۷سانتی اصلا راه نرو بشین روویلچروبرو زایشگاه😮منم سز شدم انشالله دوقلوهامو هفته دیگه بدنیا میارم

حتما دکتری ک انتخاب میکنی خوب باشی

زن پسر خالم دولتی زایمان کرد47تا بخیه خورد بخیه هاشم باز شد.البته دانشجوها براش برش زدن.مجاری اداری هم برش زده بودن.احتیاج ب عمل زیبایی داره

من فقط يه چيزي ميكم شما يه ماما يا دكتر ديدين كه خودش طبيعي زايمان كنه والا دختر عموي شوهرم ماما است ...

دکتر من 40و خورده ای سالش بود.جوون بود.گفت من 18سالگی زایمان طبیعی کردم.الان پسرش دانشجو بود

2809