دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم چرب کردن و ماساژ پرینه با روغن بابونه و بنفشه رو قصور نکن
بخور واژن با بابونه رو روزای اخر داشته باش
ان شا الله پرینت کششش خوب باشه و برش نزنن اصلا
اگرم زدن غصه نخور برش یک پوست نازک بهتر از برش هفت لایه از شکمه
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
من فقط يه چيزي ميكم شما يه ماما يا دكتر ديدين كه خودش طبيعي زايمان كنه والا دختر عموي شوهرم ماما است خودش رفت سزارين گفت مگه ديوونه ام خودمو ناقص كنم پسرعموم هم پزشكه اجازه نداد زنش طبيعي زايمان كنه اونم سز كرد همينطور هر پرستار و دكتر و ماماي كه ديدم سز كردن
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
بستگی به بدنت داره من مامانم سز شده میگه هیچی نفهمیدم از روز اول همه کارامو خودم میکردم ازطرفی خالم خیلی ناله میکنه
یا مثلا دختر خالم طبیعی شده افتادگی مثانه گرفته تا میخنده یه ذره زیاد جیش میکنه بی اختیار یه نفرم تو بیمارستان بود بدون هیچ دردی اومد معاینه گفتن خانم ۷سانتی اصلا راه نرو بشین روویلچروبرو زایشگاه😮منم سز شدم انشالله دوقلوهامو هفته دیگه بدنیا میارم