2821
2789
عنوان

حمام وکهیر

113 بازدید | 6 پست

پصرم ۲۲ ماهشه جدیدا اینجوری شده قبلا کهیرنمیزد شامپوی سروبدنش همونیه ک ازنوزادی استفاده میکنه نمیدونم چرا کهیرمیزنه اوایل نمیفهمیدم بخاطر حمومه امروز دیگ مطمئن شدم هرسر ی میبرم حموم اینجوری میشه یعنی ممکنه یهو حساسیت پیدا کرده باش ب شامپوها یا حتی اب؟راستش مثل کهیرم نیست بیشتر شبیه بچه هایی هستن ک شهردنیا اومدن ووقتی میرن روستا بدنشون دون دون قرمز میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی ب شهر و روستا داشت؟؟؟

حساسیت ب آب نداره 

یا ب لباس حساسیت داره یا با کیسه لیف و این چیزا یا هم شامپو و در اخر میتونه ب خوراکی هم باشه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من وقتی گرمی میخورم کهیر میزنم و بادمجون سعی کن گرمی ندی بهش اگه شیرم میخوره که خودت گرمی و فلفل نخو ...

ن گرمی نمیخوره ..اخه مشکل حمومه..وقتی میبرم حموم اینجوری میشه فقط امتحان کردم الان نزدیک یه هفته بود نبردمش حموم همین ک بردمش دوباره کهیرزد

چ ربطی ب شهر و روستا داشت؟؟؟حساسیت ب آب نداره یا ب لباس حساسیت داره یا با کیسه لیف و این چیزا یا هم ...

شمانشنیدی ولی هستن اطرافیان من ک وقتی توی شهر منظورم یه استان دیگس دنیا میان وقتی میرن روستا نسبت ب اب وهوای اون روستا واکنش نشون میدن و کهیرمیزن..پسرم خواهر زادم بچه خواهرشوهرم وحتی چنتا ازهمسایه هامون ک روستاشون باما یکی نیست.من ازنوزادیش ازهمون لیف همون شامپوها استفاده میکنم عوضش نکردم نمیدونم دیگ چیکارکنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز