2777
2789

با شوهرم که دوست بودیم یک شب رفتیم بیرون... من میخواستم قبل بابام خونه باشم....خیلی دیر شده بود..منو پیاده کرد سر کوچمون ازونورم بابام تو راه خونه بود... با  کفش پاشنه میدوییدم عینهو اون پادشاهه تو قهوه تلخ...  با زانوهای خم و پاهای گشاد شده... خونه که رسیدم فقط میخندیدم به اون حالت خودم... مامانمم از تو اف اف دیده بودم 😂😂

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ابله رو بگو با دوست پسرم ک الان شوهرم شده هرچی اس میدادیم تو دفترم یادداشت میکردم یروز ک از مدرسه برگشتم مامانم پدرمو دراورد گوشیمو ازم گرفت اصلا روزگارم سیاه شد یعنی.بعد 6 ماه دوباره گوشیمو داد.الانم ب چیزایی ک تو اس بهم گفته بودیم و مامانم خونده بود فکر میکنم خیس عرق میشم واااای خیلی بد بود  

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

مامانم دوس پسرامو فهمید😔 بعد شب بابام بردتم بهترین رستوران شهر نصیحتم کنه😂😂😂😂

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
واى نگم برات يادم اومد يخ كردم دوباره      خونه مجردى داشتم با شوهرم دوست بودم اون ...

وای چی شد بعدش ؟ در رو باز کردی واسه بابات ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
اسم همه چیمو به یه پسره الکی گفته بودم بزارمش سر کار بعد فهمیدم اسم اصلیمو گفت یه روز😲😲

اوووووه😂

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
۹سال دوست بودیم ولی ۱۰ساله که ازدواج کردیم ۱۹ساله می‌شناسمش  اگه هم بحثمون بشه خاطرات گذشته ما ...

عشقتون پایدار

راهنمایی ک بودم دوست پسرم ساعت نصفه شب زنگ زد از شانس منم سایلنت نبود بابام گوشیو گرفت جوابشو داد 😶 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واااااااای اونم نصفه شب😂😂😂😂😂

اول دبیرستان باموبایل مامانم با ی پسره اسمس بازی میکردم.پسره از اشناها بود و لجش گرفت و منو لو داد.د ...

حالا ی بار دیگه هم دوم دبیرستان گوشی قایمکی داشتم هیچکس نمیدونست. مامانم امابهم شک‌کرد. توی جامدادیم گذاشته بودم. خلاصه ی روز اومد تو اتاقم گفت کمدتو بیرون بریز😶😶😶😶 منم ریختم بیرون و جامدادیمو برداشت و محکم کشید حالا من بکش اون بکش من بکش اون بکش اخر تسلیم شدم و دید گوشیو😂😂😂 کلی قصه برای اون گوشی سر هم کردم و همه چی ب خیر گذشت.😁 خیلی شیطنت کردم من تا قبل ازدواجم. 😥😥😥😥

واى نگم برات يادم اومد يخ كردم دوباره      خونه مجردى داشتم با شوهرم دوست بودم اون ...

بعدش🤤

من ابله رو بگو با دوست پسرم ک الان شوهرم شده هرچی اس میدادیم تو دفترم یادداشت میکردم یروز ک از مدرسه ...

اگر اس ام اسهای منو شوهرم رو خونده بودن....😨😨 در حدیه که الان در خدمتتون نبودم 😜

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227