2777
2789
با شوهرم که دوست بودیم یک شب رفتیم بیرون... من میخواستم قبل بابام خونه باشم....خیلی دیر شده بود..منو ...

😂😂😂😂😂😂

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرکارمخفی میکردم لو میرفتم،اینقد کم تجربه بودم ونابلد

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
من ابله رو بگو با دوست پسرم ک الان شوهرم شده هرچی اس میدادیم تو دفترم یادداشت میکردم یروز ک از مدرسه ...

یه دونه اییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂باهووووووش

اگر اس ام اسهای منو شوهرم رو خونده بودن....😨😨 در حدیه که الان در خدمتتون نبودم 😜

باور کن برامنم تو همون حد بود.یعنی وقتی فهمیدم خونده دوست داشتم همونجا بمیرم.وااااای خیلی روز نحسی بود

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
مامانم دوس پسرامو فهمید😔 بعد شب بابام بردتم بهترین رستوران شهر نصیحتم کنه😂😂😂😂

به به اپن مایند

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واااااااای اونم نصفه شب😂😂😂😂😂

😂😐ی جوری بود نمیشد پیچوند اصلا نمیدونم چیکار داشت حالا😢ولی بابام خیلی مهربونه دعوام کرد فقط بعد فرداش صحبت کرد گف جامعه خرابه ب درد نمیخوره و ... بعد ی هفتم با اجازه ی خودم خط عوض شده انداخت تو گوشیم و داد بهم😍عاشقشم خیلی خوبه بابام

بچه ها اکثرا با دوست پسرتون ازدواج کردید الان مشکلی ندارید؟؟نشده که موقع دعوا چیزی بهتون بگن؟؟

نه اصلا...

فقط وقتی دعوا میشه خودشو فحش میده که چرا باهاش کات کردم ...اون باز بهم زنگ زد😂

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

آره بخدافقط بجاتاکسی اون منو رسوند اونموقع دوست بودیم

اها فک کردم میخوایت دوتایی برین استخر 😆😎😎😂😂

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
حالا ی بار دیگه هم دوم دبیرستان گوشی قایمکی داشتم هیچکس نمیدونست. مامانم امابهم شک‌کرد. توی جامدادیم ...

خوبه توام مثل من ززاد شیطونی کردی لااقل بعدا حسرت نمیخوریم