2777
2789
نه باز نكردم  اما همونجا زانوهام سست شدن قشنگ سكته رو رد دادم    

اووووووف بخیر گذشتا

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
بچه ها اکثرا با دوست پسرتون ازدواج کردید الان مشکلی ندارید؟؟نشده که موقع دعوا چیزی بهتون بگن؟؟

موقع دعوا ک ن.اما وقتی یادش میفتیم میگیم چقد جسور بودیم ما.اخه شوهرم کلید خونه داداششو داشت هروقت خونه نبودن میرفتیم اونجا.نمیدونم چطوری جرات میکردم من.

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن برامنم تو همون حد بود.یعنی وقتی فهمیدم خونده دوست داشتم همونجا بمیرم.وااااای خیلی روز نحسی ب ...

چرا مینوشتی خب😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرچی نظر خوندم مث اینکاره تو منو از خنده غش نداد

خوبه توام مثل من ززاد شیطونی کردی لااقل بعدا حسرت نمیخوریم

الان پشیمونم ک انقد شیطونی کردم. تاثیراتش مونده توی ذهن و روحم. انقد دوسپسر داشتم ک شمارشش از دستم دررفته. الان من کوه تجربه ام😂. داداشمم یکی در میون خبر دار میشد از کارام😃 انقد تابلو بودم.

😂😐ی جوری بود نمیشد پیچوند اصلا نمیدونم چیکار داشت حالا😢ولی بابام خیلی مهربونه دعوام کرد فقط بعد ف ...

ای جان دمش گرم من فقط سیم مخفی داشتم میدیدم دارم لو میرم میدوییدم دستشویی خط عوض میکردم اینام هیچ مدرکی پیدا نمیکردن بعد یه مدت گوشیمو میدادن

موقع دعوا ک ن.اما وقتی یادش میفتیم میگیم چقد جسور بودیم ما.اخه شوهرم کلید خونه داداششو داشت هروقت خو ...

ببخشیدا میخوای جواب نده . اما رابطه هم داشتین؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

من یبار رفتم دیدم دوزپسرمو😑همون یبار بود 

نقاشیشو کشیدم😃😂

ی گاو کشیدم اسم پسره هم نوشتم بالاش زیرشم نوشته بود اولین قرارم با گاوی به نام ممد😃کارایی ک انجام دادبمم نوشته بودم😑

گزاشته بودم ته کشوی لباسام  مامانم دید😂کلی دعوام کرد گف خاک تو سرت اگ اینو یکی دیگ پیدا میکرد میخاستی چ غلطی کنی حالا خودشم خندش گرفته بود جمعش میکرد😂مجبورم کرد کات کنم گوشیمم گرفت😃

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
بچه ها اکثرا با دوست پسرتون ازدواج کردید الان مشکلی ندارید؟؟نشده که موقع دعوا چیزی بهتون بگن؟؟

نه ما که خوبیم ینی عالییییی یاد خاطره هامون افتادنی که کلی شاد میشیم

چرا مینوشتی خب😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرچی نظر خوندم مث اینکاره تو منو از خنده غش نداد

خخخ ازبس دوسش داشتم میگفتم اگه ی روز رفت با پیاماش زندگی کنم.تازه ساعتشم نوشته بودم 12 شب 3 نصفه شب ....نکبت الان نشسته روبروم داره غش غش میخنده

من یبار رفتم دیدم دوزپسرمو😑همون یبار بود  نقاشیشو کشیدم😃😂 ی گاو کشیدم اسم پسره هم نوشتم با ...

خدا خیر بده مامانمو خوب شد مجبورم کرد بهم بزنم😆یارو داغون بود. 

تیشرتو میکرد تو شلوارش😆سال 94

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

من یبار سر قرار وایسادم بودم قرار بود دوست پسرم بیاد دنبالم بریم بیرون باورتون نمیشه یهو بابام اومد جلو روم همون جایی که همیشه پسره وامیستاد پارک کرد فوری در رفتم هنوز بعد ۱۶ سال فکر میکنم یعنی بابام منو دید 

ای جان دمش گرم من فقط سیم مخفی داشتم میدیدم دارم لو میرم میدوییدم دستشویی خط عوض میکردم اینام هیچ مد ...

اوه اوه چقد حرفه اییییییی.بابا خلااااااف

الان پشیمونم ک انقد شیطونی کردم. تاثیراتش مونده توی ذهن و روحم. انقد دوسپسر داشتم ک شمارشش از دستم د ...

واسه منم همینطور یسری تو کوچمون با دونفر دوس شده بودم بعد فهمیدم اینا رفیق جون جونی اند