2777
2789
من یبار رفتم دیدم دوزپسرمو😑همون یبار بود  نقاشیشو کشیدم😃😂 ی گاو کشیدم اسم پسره هم نوشتم با ...

ای وایییییییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ ازبس دوسش داشتم میگفتم اگه ی روز رفت با پیاماش زندگی کنم.تازه ساعتشم نوشته بودم 12 شب 3 نصفه شب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عشقتون پایدار 

پاره شدم از خنده

ببخشیدا میخوای جواب نده . اما رابطه هم داشتین؟

نه اصلا.شوهرم میگه چقد خربودیم ما .وقتی رابطه نداشتیم چرا اخه خونه????میرفتیم پارکی جایی 

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

یبار دیگم دیوونگی کردم رفتم بش گفتم مامان من و ی پسره همو میخایم باهم درارتباطیم پسره خوشتیپه خوشگله کارش خوبه خانواده داره فقط دوره ازمون پسره با مامانمم صحبت کرد😆 اخرش زد تو سروکله خودش گریه میکرد میگف میرم ب بابات میگممم گفتم ن تو نگو خودم بش میگم الان بیادپسره گفته ب بابات بگو میخام بیام صحبت کنم 😆اونجا بود ک با دمپایی افتاد دنبالم😂😂چقد خنگ بودم عی خدا

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
اوه اوه چقد حرفه اییییییی.بابا خلااااااف

😂حالا اولین دوس پسرمو با تلفن خونه بهش زنگ میزدم😂😂😂😂😂☹

واسه منم همینطور یسری تو کوچمون با دونفر دوس شده بودم بعد فهمیدم اینا رفیق جون جونی اند

چ مثل همیم من و تو😂😂😂😂😂😂 منم با دوتا دوستای داداشم همزمان دوس شدم اینا بعدش سر این موضوع  زدن ب تیپ و تاپ هم. یا با همسایمون دوس شدم بابام اینا فهمیدن. 

بدترین کارمم این بود ک دوست داداشمو اوردم خونمون. کار بدی هم نکردیما فقط نمیدونم چرا این حماقتو کردم. یادم میفته فقط فحش میدم ب خودم😥😥😥 کلا دبیرستانم پروندم خرابه😆

یبار دیگم دیوونگی کردم رفتم بش گفتم مامان من و ی پسره همو میخایم باهم درارتباطیم پسره خوشتیپه خوشگله ...

😂نابغه

چ مثل همیم من و تو😂😂😂😂😂😂 منم با دوتا دوستای داداشم همزمان دوس شدم اینا بعدش سر این موضوع   ...

داداش من میگفت با هر کی میخوای دوست شی بشو ولی با دوستای من لطفا دوست نشو منم به حرفش گوش کردم   

چ مثل همیم من و تو😂😂😂😂😂😂 منم با دوتا دوستای داداشم همزمان دوس شدم اینا بعدش سر این موضوع   ...

وای ما چقد تفاهم داریم منم دوسه بار پسر آوردم خونمون خودم نرفتم ها عجب ریسکی😂😂😂😂

😂حالا اولین دوس پسرمو با تلفن خونه بهش زنگ میزدم😂😂😂😂😂☹

منممممم😂😂😂😂بابام گفت این کیه شمارش افتاده 

گفتم نمدوووونمممم مزاحمه😆😆😆

ی دف دیگم داشتیم باهم میحرفیدیم جلو مامان بابام😂😂😂😂چ جرعتی داشتم من 

بعد مامانم اومد گف کیه گفتم دوستمه فاطی گف اون فاطی بیکاره ک یکسره چسبیده ب تو گفتم خب دوس داریم همو😐😐از کجام دراووردم نمیدونم

بعد صداشو شنید گف این پسرهههههه گفتم ع اره فاطی گوشیو داده داداشش داره حال دوقلوهارو ازم میپرسه میگه داداشات خوب شدن😐😂😂😐

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
داداش من میگفت با هر کی میخوای دوست شی بشو ولی با دوستای من لطفا دوست نشو منم به حرفش گوش کردم &nbs ...

داداشم خبر نداره با دوستاش دوس شدم 😆😆😆😆😆😆 شیش سال از اون موقع گذشته اما جرات ندارم بازم بفهمه. خیلی خیط بود کارم.