2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما چقد تفاهم داریم منم دوسه بار پسر آوردم خونمون خودم نرفتم ها عجب ریسکی😂😂😂😂

حالا جالبه بدونی بعدش  دوبار من رفتم خونه مادربزرگ همین دوست داداشم که اوردمش خونمون. دید و بازدید پس میدادیم🤣🤣🤣🤣

داداش من میگفت با هر کی میخوای دوست شی بشو ولی با دوستای من لطفا دوست نشو منم به حرفش گوش کردم &nbs ...

نمیری تو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
منممممم😂😂😂😂بابام گفت این کیه شمارش افتاده  گفتم نمدوووونمممم مزاحمه😆😆😆 ی دف دیگم داشتی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

به بهونه جمع کردن لباسا رفتم پشت بوم داشتم با شوور گرامی حرف میزدم (دوست بودیم اونموقع)برگشتم دیدم م ...

🤤

حالا جالبه بدونی بعدش  دوبار من رفتم خونه مادربزرگ همین دوست داداشم که اوردمش خونمون. دید و باز ...

به عنوان عروسشون😂😂😂😂😂😂😂😂

ی باذم سوار موتورش شدم رفتیم بیرون مثلا😂روسریمو کشیده بودم تو صورتم ک نشناستم کسی😐😂😂😂

ی دفم باز ب یکیشون گفتم بیا پنجره دم خونمون اومده بود داشتیم باهم حرف میزدیم از طبقه چهارم هیچی نمیفمیدم فقط میگفتم اره، منم همینطور، باشع، نه مواظبم😑😂😂😂

بعدش تو راه مدرسم ی دف دیدمش دعوا کرده بودیم

براش ادا در اووردم تو سرویس😑اونم باموتور نزدیک بود بره تو دیوار

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
ی باذم سوار موتورش شدم رفتیم بیرون مثلا😂روسریمو کشیده بودم تو صورتم ک نشناستم کسی😐😂😂😂 ی دفم با ...

😂ایول

خدانکنه.من خیال ازدواج با اینا نداشتم. فقط خوش بودم.😁 تو با  دوسپسرت ازدواج کردی؟

اره آخرین دوس پسرم شد همون که گفتم نصف شب داشتیم حرف میزدیم شوهر همسایمون دید

😂ایول

ماشالله باهمم قصد ازدباج داشتم😂😂😂😂یسریارم اسکل میکردم😂یکیشون ترک بود نمیفهمیدم چی میگفت اصلا هی میگفتم خدایا این فش نمیده؟ میده؟ چیز بد نگه بم😂😂نامردا همشون راه دور بودن ی نیم دورم نزدیم😑فقط باهمون ممد بود ک دف اولو اخر بود😂کثافت خرجم نمیکرد منو برده بود سفره خونه🤦🏻🤦🏻🤦🏻دوتا بستنی لیوانی خرید برام😂یکی شو خودش خورد منم داشتم بازی میکردم باش گف اگ نمیخوری  بده بهم منم دادمش🤦🏻🤦🏻🤦🏻گف معلومه خیلی دوسم داریا😂😂ایش خودشیفته 

چنتاشون حتی زنگ زدن ب بابام ک بیان بابام رد میکرد😫😂

خدایی اینهمه حجم از اسکلیتو من از کجا اوورده بودم😫

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه