2777
2789
تو چی توام با دوس پسرت ازدواج کردی

من نه. با فامیل دورمون ازدواج کردم. سر اخرین دوسپسرم که واقعا عاشق معشوق بودیم داداشم فهمید نشد بهم برسیم و افسردگی گرفتم. چن ماه بعدش همسرم اومد خواستگاریم. همسرمم از چن سال پیش ازش خوشم میومد. اما فک نمیکردم ی روز بیاد خواستگاریم. اون کع اومد دیگه من حالم بهتر شد. 

من نه. با فامیل دورمون ازدواج کردم. سر اخرین دوسپسرم که واقعا عاشق معشوق بودیم داداشم فهمید نشد بهم ...

وااای چقد اینجا شبیه من بودییییی

منم همین طور شد اخرش دقیقا عین عین تو

فقط ب مامانم گفتم بعد ب بابام گفتم بابام قبول کرد ک همو ببینن تحقیق کنن داشتیم مال هم میشدیم ک بابام همچیو خراب کرد زد زیرش 😐

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله باهمم قصد ازدباج داشتم😂😂😂😂یسریارم اسکل میکردم😂یکیشون ترک بود نمیفهمیدم چی میگفت اصلا هی ...

بستنی لیوانی تو سفره خونه🤣اونم دوتاشو اون خورده بود😂😂😂😂😂😂😂😂ای وای دلممممم

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
من نه. با فامیل دورمون ازدواج کردم. سر اخرین دوسپسرم که واقعا عاشق معشوق بودیم داداشم فهمید نشد بهم ...

خداروشکر عشقتون پایدار

وااای چقد اینجا شبیه من بودییییی منم همین طور شد اخرش دقیقا عین عین تو فقط ب مامانم گفتم بعد ب باب ...

آخیییی

بستنی لیوانی تو سفره خونه🤣اونم دوتاشو اون خورده بود😂😂😂😂😂😂😂😂ای وای دلممممم

کثافت کوبوندممم😂😂من نمیدونم عاشق چی این بودم

تازه اولشم داداشیم بود سوالا مدرسمو حل میکرد برام😂😂😂😂😂

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
موقع دعوا ک ن.اما وقتی یادش میفتیم میگیم چقد جسور بودیم ما.اخه شوهرم کلید خونه داداششو داشت هروقت خو ...

وای خدا ما ک انقد جرات داشتیم تو خونه خودشون همه هم خونه بودن تو اتاق یواشکی برا اولین بار بوسیدم 😨😨😨😨😨😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

شب ساعت ۳داشتم با دوست پسرم صحبت میکردم مادرم در اتاق و باز کرد گفت خبر مرگت کی بود😐گفتم هیجکس اهنگ گوش میکردم گفت ادم با اهنگ میخنده😁😁😁😁😁

تازه مامانم پاشو از در گذاشت بیرون دوباره زنگ زدیم صحبت کردیم😑

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

واااای بچها ی چی یادم اومد😂😂😂تولد شوهرم بود اون موقع دوست بودیم مدرسه میرفتم من بعد براش چن تا پیرهن گرفته بودم قایم کرده بودم ی روز مامانم پیداشون کرد اومد گفت اینا چیه منم قصه بافتم ک مال دوستمه خونه تکونی کردن گفته من براش قایم کنم تا میگذره و روز میبینه ک شوهرم همون پیرهنو پوشیده(شوهرم فامیله و همسایه)اومدش بهم گف دروغ گفتی اینو من دیدم تن فلانی حالا منو بگو چقد زرنگم درومدم گفتم ااای بابا مامان این مد شدن تن همه هست حالا واقعنم مد بودا پیرهن قرمز چارخونه ایا😂😂😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
واااای بچها ی چی یادم اومد😂😂😂تولد شوهرم بود اون موقع دوست بودیم مدرسه میرفتم من بعد براش چن تا پی ...

دمت گرم باهوش😂😂😂😂😂😂

شب ساعت ۳داشتم با دوست پسرم صحبت میکردم مادرم در اتاق و باز کرد گفت خبر مرگت کی بود😐گفتم هیجکس اهنگ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😐