2777
2789
دمت گرم باهوش😂😂😂😂😂😂

خیلی دیوص بودم  😂😂😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ای بابا😥😥😥 روزای بدی رو پس توام گذروندی

اره خیلی بد 

بدتراین بود ک تا پای رسیدن بهم رفتیم... 

حتی چند باری خاستم از شوهرم جدا شم ولی شوهرم واقعا عاشقم بود منم از روی لجبازی بهش جواب مثبت دادم. قانعم میکرد فهمید قضیه رو ک من دوسش ندارم ویکی دیگرو دوس دارم وبهش پی ام میدم هیچی بم نگفت صداشم بالا نبرد فقط گفت گذشتت ب من ربطی نداشته اگ واقعا دوسم نداری واونو دوس داری جدا شیم هرچمد برام سخته ب بقیم چیزی نمیگم میگم من اخلاقم بد بود الانم چیزی از علاقم بهت کم نشدع هرچی تو بگی فقط توروخدا فکراتو کن بعد بهم جواب بده از ته دلم دوست دارم باشی کنارم منم قول میدم عاشقت کنم  

منم از یکم دوسش داشتم وب مرور عاشقش شدم الانم واااقعا دوسش دارم حتی خییییلی بیشتر از اون پسره. پسره رو یادم نرفته ولی دیگ برام مهم نیست. زندگیمم خوبه😃دوماه دیگم عروسیمه بعد سه سال

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای بچها ی چی یادم اومد😂😂😂تولد شوهرم بود اون موقع دوست بودیم مدرسه میرفتم من بعد براش چن تا پی ...

واااییی نعلتی😂😂😂😂

اره خیلی بد  بدتراین بود ک تا پای رسیدن بهم رفتیم...  حتی چند باری خاستم از شوهرم جدا شم ...

اخی عزیزممم چ خوببببب😍😘. الهی خوشبخت شی. منم سه ماهه عقد کردم. اون اوایل منم ب همسرم گفتم دوسپسرمو.اما اون گفت ک کاری میکنم دیگه بهش فکر نکنی. راست هم گفت.  واقعا منم الان دوسش دارم

دیگه واقعا فراموش کردم عشق سابقم رو. هرچند هنوز شمارشو دارم توی گوشیم اما برام مهم نیس دیگه. 

من کارنموو دستکاری کردم ولی کسی نفهمید

برای ما یه تاریخ اعلام میکردن که اون تاریخ والدین برن کارنامه را بگیرن 

دیگه نمیشد مادستکاری کنیم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اخی عزیزممم چ خوببببب😍😘. الهی خوشبخت شی. منم سه ماهه عقد کردم. اون اوایل منم ب همسرم گفتم دوسپسرمو ...

تو منی یا من توام😁😁😁منم شمارشو دارم حتی حفظم ولی مهم نیس برام 😂😂پسره میگف عروسیت دعوتم کن عکس عروسیتو بفرست کن برام عکس بچه تو واین چرتو پرتا😂😂میگف تا نبینم خوشبختی اصابم اروم نمیشه. 

خب میدونی چیه الان شک دارم ک حتی منو دوس داشت یا ن. 

چون هیچ تلاشی نکرد برام، پاپیچ بابام نشد😂😑😑😑انگار همش حرف بود نمبتونست عمل کنه برا منم سخت بود اون یکسال اوایل عقدم زهر مارم شد😁😂😂

به هر حال الان مهمه 

عشقتون پایدااااررررر

عشق منم پایداااار😂😂😂😂

عشق هممون پایدااااار💓💓💓💓💓😆😆😆

تو منی یا من توام😁😁😁منم شمارشو دارم حتی حفظم ولی مهم نیس برام 😂😂پسره میگف عروسیت دعوتم کن عکس ع ...

من توام و تو منی😂😂😂😂 خیلی مث همیم😁 اگه دوستت داشت واقعا پاپیچ بابات میشد‌. اون عشق سابقمم پاپیچ نشد زیاد. فقط بزدل بدبخت بود .😐همش حرف بود. حالا ک فک میکنم میبینم خوب شد اون نشد شوهرم.  همسرم ازون سرتره

ما خانوادمون در حدیه که دخترا به پسرا سلامم نمیکنن بعد من عاشق یکی از پسرای فامیل بودم باهم رفیق شد ...

😂😂😂😂😂😂شهاااااااامت

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

منم با دوست پسرم حرف میزدم داداشم از اونور تلفنو برداشت روزگارمو سیاه کرد بعد دوست پسرم اومد دوماه بعدش خواستگاری اما هم خانواده اون وهم داداششم گفتن نه نشد وتهش پسره گفت من عذاب وجدان ندادم چون خواستگاریت اومدم چندسال بعد من درسمو خوندم شاغل شدم وعقد کردم بعد وارد ایمیلم شدم دیوم یه نامه بلندبالا بهم داده که برگرد واشتباه کردم منم بهش گفتم به خدا واگذارش کردم تا امسال اتفاقی تو محل کارم دیدمش اولش نشناختم اومد جلو وحلالیت خواست وگفت تو زندگیش بهمسکل خورده وزنش یکبار طلاق گرفته ودوباره رجوع کرده خواهرش که مسبب اصلی بود از همسرش جدا شده ولی بازم نتونستم ببخشمش

منم با دوست پسرم حرف میزدم داداشم از اونور تلفنو برداشت روزگارمو سیاه کرد بعد دوست پسرم اومد دوماه ب ...

آخییی اشکال ندارههه

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
من توام و تو منی😂😂😂😂 خیلی مث همیم😁 اگه دوستت داشت واقعا پاپیچ بابات میشد‌. اون عشق سابقمم پاپیچ ...

وای ارهههه

چن شب پیش ی متن بلند بالا نوشتم تو نوت گوشیم ک با گوشی دوستم بفرستم براش 

نوشته بودم تو ترسو بودی تو غلان تو فلان تو همش حرف بودی خداروشکر ک لجبازی مردم خداروشکر ک بابام قبدل نکرد تو تو دعوا کنترل نداشتی عصبی میشدی احترام سرت نبود ولش همسرم فمید با تو ام وصداشو برام بالا نبرد. 

اون ی مرد واقعیه ک حرف زد وپا حرفش موند وبهش عمل کرد گفتم اون ب اندازه تو خوشتیپ و پولدار نیست ولی مرده منم خیلی عاشقشم الانم بهت مبگم ک خوشبختم مرد بودن خیلیه تواین زمونه واینچیزا گفتم نمیگم فراموشت کردم ن ولی ارزشتو از دست دادی  

بعدش پاک کردم پشیمون شدم گفتم ارزش نداره وللش😆خداییشم میگم خوب شد ک اون نشد شوهرم سر تره ازون هم اخلاق هم همه چی

خداروشکررررر😙😙😙😙😙 کار خوبی کردی بهش نفرستادی حالا فک میکرد چه 💩یه😁😁 

اره بابا این پسره کلن خود شیفتن😂😂😂اون یکی ک چن وخت پیش دیدمش هنوز تیشرتش میکنه تو شلوارش اسکل بستنی لیوانی ندیده😂😂😂😂