2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ما چقد تفاهم داریم منم دوسه بار پسر آوردم خونمون خودم نرفتم ها عجب ریسکی😂😂😂😂

حالا جالبه بدونی بعدش  دوبار من رفتم خونه مادربزرگ همین دوست داداشم که اوردمش خونمون. دید و بازدید پس میدادیم🤣🤣🤣🤣

داداش من میگفت با هر کی میخوای دوست شی بشو ولی با دوستای من لطفا دوست نشو منم به حرفش گوش کردم &nbs ...

نمیری تو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
منممممم😂😂😂😂بابام گفت این کیه شمارش افتاده  گفتم نمدوووونمممم مزاحمه😆😆😆 ی دف دیگم داشتی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

به بهونه جمع کردن لباسا رفتم پشت بوم داشتم با شوور گرامی حرف میزدم (دوست بودیم اونموقع)برگشتم دیدم م ...

🤤

حالا جالبه بدونی بعدش  دوبار من رفتم خونه مادربزرگ همین دوست داداشم که اوردمش خونمون. دید و باز ...

به عنوان عروسشون😂😂😂😂😂😂😂😂

ی باذم سوار موتورش شدم رفتیم بیرون مثلا😂روسریمو کشیده بودم تو صورتم ک نشناستم کسی😐😂😂😂

ی دفم باز ب یکیشون گفتم بیا پنجره دم خونمون اومده بود داشتیم باهم حرف میزدیم از طبقه چهارم هیچی نمیفمیدم فقط میگفتم اره، منم همینطور، باشع، نه مواظبم😑😂😂😂

بعدش تو راه مدرسم ی دف دیدمش دعوا کرده بودیم

براش ادا در اووردم تو سرویس😑اونم باموتور نزدیک بود بره تو دیوار

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
ی باذم سوار موتورش شدم رفتیم بیرون مثلا😂روسریمو کشیده بودم تو صورتم ک نشناستم کسی😐😂😂😂 ی دفم با ...

😂ایول

خدانکنه.من خیال ازدواج با اینا نداشتم. فقط خوش بودم.😁 تو با  دوسپسرت ازدواج کردی؟

اره آخرین دوس پسرم شد همون که گفتم نصف شب داشتیم حرف میزدیم شوهر همسایمون دید

😂ایول

ماشالله باهمم قصد ازدباج داشتم😂😂😂😂یسریارم اسکل میکردم😂یکیشون ترک بود نمیفهمیدم چی میگفت اصلا هی میگفتم خدایا این فش نمیده؟ میده؟ چیز بد نگه بم😂😂نامردا همشون راه دور بودن ی نیم دورم نزدیم😑فقط باهمون ممد بود ک دف اولو اخر بود😂کثافت خرجم نمیکرد منو برده بود سفره خونه🤦🏻🤦🏻🤦🏻دوتا بستنی لیوانی خرید برام😂یکی شو خودش خورد منم داشتم بازی میکردم باش گف اگ نمیخوری  بده بهم منم دادمش🤦🏻🤦🏻🤦🏻گف معلومه خیلی دوسم داریا😂😂ایش خودشیفته 

چنتاشون حتی زنگ زدن ب بابام ک بیان بابام رد میکرد😫😂

خدایی اینهمه حجم از اسکلیتو من از کجا اوورده بودم😫

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه