قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اول دبیرستان باموبایل مامانم با ی پسره اسمس بازی میکردم.پسره از اشناها بود و لجش گرفت و منو لو داد.دیگه همه فهمیدن بابا و مامان و دایی و .... خیلی استرس کشیدم. خیلیااااا.
مامانم نمیذاشت من برم بیرون عقده ایی شده بودم یسری دختر خالمم خونمون بود ساعت از 12گذشته بود زنگ زدم دوس پسرم اومد جلو در رفتم تو ماشین باهم حرف بزنیم شوهر همسایمون اومد دید اما نگفت به مامانم تا صبح نخوابیدما😂 تا چن وقتم جلوش آفتابی نبودم .الان همسرمه😁
واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...
خونه مجردى داشتم با شوهرم دوست بودم اون موقع يه روز عصر برام خريد كرده بود اورد دم در تعارف كردم بيا تو اونم بعد كلى تعارف براى اولين بار اومد با كتونى اومد تو در و بستيم ٥ دق بعد بابام در زد از توى چشمى ديدمش