2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این قیمتش چنده

من شيشه اى ٣٠ ميخرم از بازار تهران ، فكر كنم جاهاى ديگه گرون تر باشه پاييز و زمستون كلا ١ شيشه ميخرم ، بهار و تابستون ٢ شيشه ، يعنى سالى ١٢٠ تومن تازه اگهههه خيلى مصرف كنى

من الان مام ۴۸ ساعته مردونه نیوآ بلک اند وایت استفاده میکنم راضیم. ولی مدام باید استفاده کنم

زاجم یه مدت استفاده کردم یکم سخت بود و زود اثرش میرفت.

خلاصه هر چی یه مشکلی داره دیگه به نظرم چند وقت یه بار راهکار عوض کنیم شاید ضررش کمتر شه. این پمادم که گفتین بگیرم ببینم چه جوریه انشالله خوب باشه

من واقعا ازبوی بدزیربغلم درعذابم لباسامو هرروزمیشورم هرروزحموم ولی فایده نداره ...ماموعطرو هرزهرمادی ...

عزیزم اگه از مام استفاده میکنی حتما هر روز دوش بگیر و مام رو تجدید کن چون اگه به زیر بغلی که عرق داره مام بزنی اثر نداره. برا من که اینجوریه

جلوی عرق کردنتو گرفته یا فقط بوشو؟

کدوم?این کرمه؟این دیودورانته و دیودورانت جلو بورو میکیره جلو تعرق رو نمیگیره!همیشه سعی کنید دیودورانت استفاده کنید چون جلوی تعرق نباید گرفته شه

باید زیر بغل خیس باشه ک سریع تجریه شه؟

زیر بغل که بعد حموم مرطوبه، دست خیس باشه که زاج حل بشه محلول شو بزنی زیر بغل، خیلی کم نیازه آبم چند قطره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من الان مام ۴۸ ساعته مردونه نیوآ بلک اند وایت استفاده میکنم راضیم. ولی مدام باید استفاده کنم زاجم ی ...

مام هم سرطان زاست و هم مواد عرقو زیر پوست جمع میکنه، در واقع مام یه فیلتره که باعث میشه مواد عرق از منافذ پوست رد نشه در نتیجه اگه مدتی بزنی و بغد نزنی میبینی عرق چندین برابر بد بو شده و نمیشه نزنی 

اما زاج مواد عرقو تجزیه میکنه و بی بو، اتفاقا اثرش تا دوش بعدی هست مگه اینکه زیر بغل مو داشته باشه یا چند روز حموم نری

بخاطر وجود غدد لنفاوی تو ناحیه زیربغل موادی مثل مام و اسپری خطرناکه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"