در این حد یعنی؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲پس چرا من تا حالا ندیدم کسی بهش حساسیت نشون بده
بدن من که خداروسکر سریع بهم آلارم داد که بفهمم ازش نباید دیگه استفاده کنم!ولی حتما تو نت یه سرچ کنید یکی از عوارضشو همشون نوشتن واکنش و حساسیت شدید بدن به سربش! حرفم علمیه و ثابت شده
من مام گیاهی بدون آلومینیوم هم برام از خارج میارن ولی اونم که میزنم راضی نیستم. باز هم عرق میکنم و فقط چند ساعت بوش خوب میمونه ،بعد با عرق تن قاطی میشه.زاج هم زیاد استفاده نکردم. بعضی وقتها بعد از حمام فقط در حد یک انگشت کشیدن به زیر بغلم میزنم. اونم فقط برای مدت کمی جوابگو هست. برای کدت طولانی تست نکردم. بعضی وقتها اگر بیرون شرایطش باشه،اگر احساس بوی عرق کردم،میرم دستشویی عمومی دستمال خیس میکنم و میکشم به زیر بغلهام که عرق و بوش بره.
نمیدونم راستش اصلا دربارش تحقیق نکردم تاحالا!ولی یه بار زدم تاثیری نداشت برا من حالا امروز خودم میخوام باز امتحان کنم! تو نت هم یه سرچ میکنم شاید توضیح داده باشن!ولی فک منم یه بار یکی گفت دکترش بش گفته بزنه برا عرق!ولی باز دقیق نمیدونم!یه کرم هم هست خریدم کرم ضد عرق کلیونcliven! نوشته از گیاهای دریاییه و بعد حمام میزنی زیر بغل و تا ۷ روز عرق بو نمیده! من میزنم ۷ روز اثر نداره ولی خب ۲روز تقریبا اثر داره اونم بد نیس! من ۲۲ خریدم قبل عید
من واقعا ازبوی بدزیربغلم درعذابم لباسامو هرروزمیشورم هرروزحموم ولی فایده نداره ...ماموعطرو هرزهرمادیگه ای استفاده کنم فایده نداره ..گحالا این پمادومیگیرم ببینم چه جو ره.....بدبختی اینجاست که شوهرم عرقش بو نمیده اصلا ولی من دیگه دلم نمیخادپیشش بخوابم چون بهم گفته خیلی حساسه ..واقعا ناراحتم