2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست
شوخی میکنی چه گروووون چه مارکی؟ سما استفاده کردی؟ حالا خ ب هست و کارایی داره؟

آره خدایی خیلی خوبه! بعد نه رنگ داره نه بو! فقط تعرق میکنی بو نمیده! اینکه بو نمیده خودش به نظرم یه نکته مثبتش بود ولی خیلی گرون شده لامصب  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی آسیاب کنی مثل پودر فیروزه اصلا دیگه بوی عرق نمیدی به مرورسفید میشه زیر بغل من موهای زیر بغلمم ا ...

خیلی خوبه 

چقدر باید بخرم؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
خييييلى خوبه آدم عرقش بوى همونو ميگيره  البته من فقط از يه مارك بادى اسپلش استفاده كردم تاحالا ...

اره عزیزم اگه میشه عکس بگیرین و چطور استفاده کنم 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
در این حد یعنی؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲پس چرا من تا حالا ندیدم کسی بهش حساسیت نشون بده

بدن من که خداروسکر سریع بهم آلارم داد که بفهمم ازش نباید دیگه استفاده کنم!ولی حتما تو نت یه سرچ کنید یکی از عوارضشو همشون نوشتن واکنش و حساسیت شدید بدن به سربش! حرفم علمیه و ثابت شده

من مام گیاهی بدون آلومینیوم هم برام از خارج میارن ولی اونم که میزنم راضی نیستم. باز هم عرق میکنم و فقط چند ساعت بوش خوب میمونه ،بعد با عرق تن قاطی میشه.زاج هم زیاد استفاده نکردم. بعضی وقتها بعد از حمام فقط در حد یک انگشت کشیدن به زیر بغلم میزنم. اونم فقط برای مدت کمی جوابگو هست. برای کدت طولانی تست نکردم. بعضی وقتها اگر بیرون شرایطش باشه،اگر احساس بوی عرق کردم،میرم دستشویی عمومی دستمال خیس میکنم و میکشم به زیر بغلهام که عرق و بوش بره.

اره عزیزم اگه میشه عکس بگیرین و چطور استفاده کنم 

هيچى عزيزم كار خاصى نداره ، از حموم بيا خوب خودتو خشك كن بعد به كل بدنت بزن مخصوصا جاهايى كه بيشتر عرق ميكنه ، زير بغلا ، گردن ، كشاله ران 

زینک اکساید چی اینم خوبه یا ضرر داره

نمیدونم راستش اصلا دربارش تحقیق نکردم تاحالا!ولی یه بار زدم تاثیری نداشت برا من  حالا امروز خودم میخوام باز امتحان کنم! تو نت هم یه سرچ میکنم شاید توضیح داده باشن!ولی فک منم یه بار یکی گفت دکترش بش گفته بزنه برا عرق!ولی باز دقیق نمیدونم!یه کرم هم هست خریدم کرم ضد عرق کلیونcliven! نوشته از گیاهای دریاییه و بعد حمام میزنی زیر بغل و تا ۷ روز عرق بو نمیده! من میزنم ۷ روز اثر نداره ولی خب ۲روز تقریبا اثر داره اونم بد نیس! من ۲۲ خریدم قبل عید

من واقعا ازبوی بدزیربغلم درعذابم لباسامو هرروزمیشورم هرروزحموم ولی فایده نداره ...ماموعطرو هرزهرمادیگه ای استفاده کنم فایده نداره ..گحالا این پمادومیگیرم ببینم چه جو ره.....بدبختی اینجاست که شوهرم عرقش بو نمیده اصلا ولی من دیگه دلم نمیخادپیشش بخوابم چون بهم گفته خیلی حساسه ..واقعا ناراحتم