2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست
من مام استفاده میکنم بوی عرقو از بین میبره ولی بیشتر از قبل عرق میکنم شمام همینطورین؟ من مشکل بوی ع ...

من هم همینطور،من بوی بد نمیدم ولی عرق به لباس میگیره بدم میاد. البته وقتی از لباس نایلون دار استفاده میکنم،بیشتر عرق میکنم. شاید مشکل ما با پد ضد تعریق حل بشه. 

من مرداب داشتم رنگش سبز بود ۳ سال استفاده کردم خوب بود ولی گفتن ضرر داره زاجم ضرر داره ول کردم

زاج ضرر نداره سرچ کن. سنگ مرداب ضرر داره 

اونم فقط یه تحقیق راجع بهش هست

اگه با شایعات ذهن مردمو درگیر نکن کارخونه های مام و اسپری ورشکست میشه 😉

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم همینطور،من بوی بد نمیدم ولی عرق به لباس میگیره بدم میاد. البته وقتی از لباس نایلون دار استفاده ...

آخه با تاپ و لباس بی آستین نمیشه استفاده کرد منم اکثر لباسام یا حلقه ایه یا تیشرت. مجبورم لباسایی بخرم که زیر بغلش گشاد باشه

آره خدایی خیلی خوبه! بعد نه رنگ داره نه بو! فقط تعرق میکنی بو نمیده! اینکه بو نمیده خودش به نظرم یه ...

میشه عکسی ازش داری بذاری؟

چند تا داره تو بسته اش؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخه با تاپ و لباس بی آستین نمیشه استفاده کرد منم اکثر لباسام یا حلقه ایه یا تیشرت. مجبورم لباسایی بخ ...

من خودم از پد تا حالا استفاده نکردم. ولی بیشتر وقتی میرم خیابون و اینها،و با مانتو هستم زیاد عرق میکنم،در مواقع عادی یا مهمونیها اونقدر عرق ندارم کارم با عطر و مام راه میفته.

زاج ضرر نداره سرچ کن. سنگ مرداب ضرر داره  اونم فقط یه تحقیق راجع بهش هست اگه با شایعات ذهن مر ...

عزیزم زاج سولفات مضاعف پتاسیم و آلومنیوم که هم پتاسیم هم آلومنیوم برای بدن به شدت مضرن

اینم کلی مقاله مبنی بر سرطان زا بودنش

https://scholar.google.com/scholar?q=alum effect cancer&hl=en&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
عزیزم زاج سولفات مضاعف پتاسیم و آلومنیوم که هم پتاسیم هم آلومنیوم برای بدن به شدت مضرن   اینم ...

این مقالات که راجع به نقش فعالیت بدنی و الکل تو سرطان پروستات و روده ست 😐

مقاله ی راجع به زاج کدومه؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
این مقالات که راجع به نقش فعالیت بدنی و الکل تو سرطان پروستات و روده ست 😐 مقاله ی راجع به زاج کد ...

شما alum  رو چي ترجمه ميكنيد؟

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
شما alum  رو چي ترجمه ميكنيد؟

من زبانم زیاد خوب نیست ولی راجع به واکسنی که توش زاج استفاده شده و مداخله درمان سرطان گفته! نه استفاده خارجی زاج روی پوست در افراد سالم

همونم حدس زده نه قطعی.

گفته بعضیا به عنوان ادویه استفاده میکنن 😂 

ابن سینا هم چند صد سال پیش گفته نخورید! مثل اینه که حنا رو بخوری :|

اونم فقط یه مقاله، بقیش alumni ه نه alum

یا غیر اینه؟

میشه عکسی ازش داری بذاری؟ چند تا داره تو بسته اش؟

یه دونه دیگه !یه مام رولی تو هر جعبس!اینه عکسش عزیزم بعد  بعضیاشون درش سفیده نمیدونم فرقش چیه!مال خودم تموم شد این دفعه کرم ضد عرق کلیون خریدم اون ۲۲تومن بوذ قبل عید اونم خوبه دربارش نوشتم تو این تاپیک عکسشم گذاشتم اگه دوس دارید بخونید  اون قیمتش خیلی مناسبتره ولی خب کیو وی قوی تره یکم

یه دونه دیگه !یه مام رولی تو هر جعبس!اینه عکسش عزیزم بعد  بعضیاشون درش سفیده نمیدونم فرقش چیه!م ...

نه من فکر کردم داری در مورد پد صحبت میکنی! قاطی شد جوابها !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بعد از حمام پماد زینک اکساید بزن عاااااالیه

پماد زینک اکساید نزنین. چون منافظ زیر بغل رو میبنده زیر بغل غده میزنه...خطرناکه. میتونین تحقیق کنین. من خودم یبار یکی دوروز استفاده کردم زیر بغل مثل توپ ریزی احساس میکردم یکمم درد داشت. از خدا کلی التماس کردم تا خوب شد

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم