2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام بی ضرر کیو وی هست ولی خب خیلی گرونه

چنده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
زاچ چیه؟چطوره؟زیر بغل سیاه نمیشه‌؟چطور استفاده میشه؟

یه بلورهای شیشه ایه مثل نبات ریز، میکوبی پودرشو اندازه خیلی کم سر قاشق بعد دوش گرفتن دستتو خیس میکنی میزنی به زیربغل بدون مو. مواد باقی مونده عرقو تجزیه میکنه عرق مثل آب میشه تا دوش بعدی بو نمیدی. سریع هم حل میشه و بی رنگه.

مال طب سنتیه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اخه اینم شنیدم آلومینیوم داره ضرر داره😭😭

اون سنگ مردابه آلومینیوم داره نه زاج 😉

سنگ مرداب سیاهه زاج سفید.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بادی اسپلش چطوره؟

خييييلى خوبه آدم عرقش بوى همونو ميگيره 

البته من فقط از يه مارك بادى اسپلش استفاده كردم تاحالا مارك هاى ديگه رو نميدونم از بازار تهران ميخرم شيشه اى ٣٠ تومن عكس ميگيرم اگه خواستين

یه بلورهای شیشه ایه مثل نبات ریز، میکوبی پودرشو اندازه خیلی کم سر قاشق بعد دوش گرفتن دستتو خیس میکنی ...

در تکمیل توضیحات ایشون،درواقع نوعی بلور نمک هست