2777
2789
عنوان

خوش بو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 132 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پودر زاج سفید گرفتم تازگیا میزنم 🙋‍وای کلی پیاده روی هم میکنم 🏃‍♀️🏃‍♀️توی این شهر کویری و گرم بعدم میرم سرکار تا عصر بیرونم کلا

یه ذره هم بو نمیگیرم عالیه عالی خودمم باورم نمیشه🙆‍♀️🙆‍♀️

من همه چی استفاده کردم هیچوقت بوی عرق نمیدم با اینکه تعریقم  بالاست  اما یه چیزی جدیدا ...

مرسی ک گفتی😘😘

فقط ضرر نداره؟

برای خوش بو شدن بدن چکار کنم؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗

خیلی سخت نگیرید،شما روزانه کلی سرب تنفس میکنید و در لوازم آرایشی چ بهداشتی هم کلی هست. حالا به این سرب زاج و کرم فلان و فلان گیر دادید!! هر چیزی که به پوستتون میسازه و باهاش احساس بهتری دارید استفاده کنید.⁦☺️⁩

حدود ۷۰ هس الان

شوخی میکنی چه گروووون

چه مارکی؟

سما استفاده کردی؟

حالا خ ب هست و کارایی داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بابا پودر بچه رو ک میگن سرطان زاست زینک اکسایدم میگن غده های زیر بغلو تحریک میکنه پس چی بزنیم

جددددددددیییییی؟وای خدا پس تو این گرما چکار کنیم؟مام چی اونم بده؟

پس‌ چی بزنیم😭همش ضرره

مام هایی که آلمینیوم ندارن مثل مام کیو وی که خب گرونه البته!ولی در کل حتی مام های معمولی صابونی که آلمینیوم دارن و اسپری پودری ها ضررشون خیلی کمتر از سنگ مرداب و زاجه!خیلی ضرر داره این دوتا یه سرج کنید تو نت میبینید!من خودم یه بار چند سال پیش سنگ مرداب خریدم زدم زیر بغلم نزدیک بود بمیرم!بدنم به سربش حساسیت شدید نشون داد و تمام بدنم یهو باد کرد وکهیر زد !۳روز زیر سرم بودم و بم آمپول ضد حساسیت میزدن تو سرمم!

منم اینو شنیدم،مادرم هم امتحان کردن،راضی بودن.من تنبلی میکنم و همیشه استفاده نمیکنم

عزیزم چطور باید استفاده کنی؟اصن زاچ چی هست؟

مرسی ک گفتی😘😘 فقط ضرر نداره؟ برای خوش بو شدن بدن چکار کنم؟

ضررشو دیگه نمیدونم ولی از همه کم ضرر تر هست دیگه مال بچه ست.

برای خوشبو شدن از ادوکلن استفاده میکنم. ولی همیشه یه بوی خاص نمیدم چون هربار همسرم یه چیز برام میخره منم همونا رو میزنم. لباسامو زیاد میشورم. هر روز دوش میگیرم.

لباسای بیرونم رو تند تند میشورم.