صباصباصبا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 عنوان بیاین بگین 98 بازدید | 14 پست کس هست روز مادر ب مادرشوهر خواهرشوهرش کادو هدیه بده؟؟؟ یعنی رابطتون با مادرشوهروخواهرشوهرتون انقدررر خوبه ک بهم کادو هدیه میدین؟؟؟ شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎 امروز | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50537 اره من کادو میدم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
صباصباصبا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 اره من کادو میدم پس حتما مادرشوهر مهربونی داری اونم حتما ب شما کادو میده چون مادرشوهرخواهرشوهر من وحشناک حسود و بدجنسن اصلا نمیشه باهاشون صحبت کرد چه برسه ب کادو شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
صباصباصبا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 نه....البته خواهر شوهر ندارم خوشبحالت ک خواهرشوهر نداری خیلی خوش شانسی کاش منم خواهرشوهر نداشتم یا ای کاش زودتر بمیره من راحت بشم شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 خوشبحالت ک خواهرشوهر نداری خیلی خوش شانسی کاش منم خواهرشوهر نداشتم یا ای کاش زودتر بمیره من راحت بشم عزیزم...نفرین نکن خوب نیس....خدایی نکرده میگن نفرین برمیگرده ب خودت....من نامزده تک فرزنده.... اتفاقا خانواده شلوغ خوبه که....خخخخ
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 وای من بد متوجه شدم...فکر کردم نوشتی به مادرشوهره خواهرشوهرتون هدیه میدید یا نه..خخخخخخخ...به ماردشوهرم که اره صددرصد
صباصباصبا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 عزیزم...نفرین نکن خوب نیس....خدایی نکرده میگن نفرین برمیگرده ب خودت....من نامزده تک فرزنده.... اتفاق ... واااای خوشبحالت عزیزم پس جاری هم نداری خخخخ😁😁 شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 واااای خوشبحالت عزیزم پس جاری هم نداری خخخخ😁😁 نه ندارم......خخخخخخ...تک و تنهام ....و یی نامزده لوس.....خخخخ
صباصباصبا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 2814 وای من بد متوجه شدم...فکر کردم نوشتی به مادرشوهره خواهرشوهرتون هدیه میدید یا نه..خخخخخخخ...به ماردشو ... خخخخ😂😂 خب حتما مادرشوهرت مهربونه اونم ب شما کادو میده مادرشوهر و خواهرشوهر من ک افتضاح بداخلاق و بدجنس و حسودن اصلا هیچ جوره نمیشه باهاشون ارتباط گرفت شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17042 وای من بد متوجه شدم...فکر کردم نوشتی به مادرشوهره خواهرشوهرتون هدیه میدید یا نه..خخخخخخخ...به ماردشو ... میگفتن تو اقایی! خِیالك مایفارگني🩶🌿.
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 خخخخ😂😂 خب حتما مادرشوهرت مهربونه اونم ب شما کادو میده مادرشوهر و خواهرشوهر من ک افتضاح بداخلاق و ب ... مادرشوهرم که فکر نکنم نمیدونم...چون تازه سه ماهه عقدمنامزدم فقد میده بهم.....مثل خودشون رفتار کن...واست مهم نباشه...اعصاب خودتو خورد نکن
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 میگفتن تو اقایی! هر کی گفته لعنت بهش و ب خدا میسپارمش..شمام هر جور دوس داری فکر کن....
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17042 هر کی گفته لعنت بهش و ب خدا میسپارمش..شمام هر جور دوس داری فکر کن.... شات گذاشتندیگه نمیدونم خِیالك مایفارگني🩶🌿.
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1740 شات گذاشتندیگه نمیدونم خوده لعنتی و کثافتش دیدم تا الان چند بار اسم کاربریشو عوض کرده..و بهش میگفتین خوده کثافتش پیامای خودشم واستون شات میزاشت....شمام قضاوت نکنید تا مطمئن نشید....به خدا سپردمش ...لعنت بهش