2789
عنوان

ناباروری

97 بازدید | 5 پست

سلام من اقدام به بارداری کردم اما نتیجه نگرفتم برای همین پیش یه متخصص زنان رفتم بعداز انجام سونو گفتن تنبلی تخمدان دارم بهم قرص دوفاستون داده والان ۵_۶ماهه مصرف میکنم بازم نتیجه نداشته بهم دکتر مهدی پایدار در شیرازرو معرفی کردن لطفا اگر کسی بوده که رفته وجواب گرفته یانظری درموردش دارید روبگیدممنون میشم.

تعداد رای : 1
نظرسنجی
راه درمان
1
100%
نظرسنجی دکتر مهدی پایداردرشیراز
0
0%

امضام

دو فاستون که تنظیمت کرد

متروفین و لتروزولو شروع میکنن

عکس رنگی و اندازه فولیتم بررسی شه

ویتامین ای بخورید جفتتون

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

من ۳ ماه قبل از اقدام ویتامین ای و فولیک اسید میخوردم. همسرم فقط ویتامین ای.  دو ماه دو فاستون خوردم همراه با لتروزول. دکتر هم رفتم که خودش تو مطب سونو انجام میداد. باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط درمان از طریق هومیوپاتی تنبلی تخمدون رو خوب میکنه بقیه با دارو فقط موقت درمان میکنن 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خب ما ویتامین ای وفولیک اسید هردومصرف کردیم من درکنارش دوفاستون مصرف کردم درضمن من پریودم کاملا منظمه وشوهرمم آزمایش اسپرم داده مشکلی نداشته نظری درمورد متخصص خوب درشیرار ندارید؟