2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

262 بازدید | 35 پست

سلام 

خانوما 

من سه ماه اقدام به بارداری کردم اما رعایت نمیکردم تخمک گذرای و رابطه ی جنسی یه شب درمیون 

اما این ماه رعایت کردم 

الان دو روز مونده به پریودم لک بینی ندارم اما ماه های قبلش داشتم سینه هام درد نمیکنه 

فقط دو روز پیش یه ذره کمرم گرفت که زود خوب شد 

فقط حال روحیم بده اعصابم ریخته بهم عصبی شدم نمی‌دونم چرا اصلا بی حالم 

یه ترشح بی رنگ و بی بو خیلی کم هم دارم 

میشه راهنماییم کنین 

ممنون که وقت گذاشتین 

احتمال بارداری هست 

جرات نمیکنم بی بی بزنم میگم جواب نامیده الان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.

من ک درست روز پری لک صورتی دیدم حالت های پریودی داشتم.یعنی همش احساس میکردم الانه ک پریود بشم.سینه هامم سفت شده بود و اصلا نمیتونستم دست بزنم.فردای پریود بی بی گذاشتم مثبت شد.

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن

خیلی زوده برا علاءم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

خیلی زوده برا علاءم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
 کی تست بزنم جواب میده نمیخوام خودمو امیدوار کنم 

پس بزار دو یاچهار روز از موعدت بگذره

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊

امیدت ب خداباشه گلم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
سلام. من ک درست روز پری لک صورتی دیدم حالت های پریودی داشتم.یعنی همش احساس میکردم الانه ک پریود بشم ...

صبر کنم فردا ی پریودی بی بی بزنم اگه پرسود نشدم جواب میده 

خوشگل خانوم الان خیلی زوده یکم صبر کن پریود نشدی بی بی بزن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دو روز مونده به پریودی جواب میده از جواب منفی میترسم  روحیمو باختم سه ماه بی بی چک منفی حالمو ...

درکت میکنم منم ازبس منفی دیدم داغونم،صبرکن دوروز ازموعدت گذشت بی بی بزن،انشاالله باردارباشی  

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊