2777
2789
عنوان

جاریم

243 بازدید | 25 پست

واقعا خانمه

از اون مدل آدم هاست که با هیچ کس به مشکل بر نمیخوره

به همه احترام میزاره

واقعا دوست داشتنیه

تربیت بچش هم عالیه

هر چی خوبی هست من تو ش میبینم

،،،

همه جاری ها بد نیستن ،،چون قبلا اینطور میگفتن

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوشبحالت

بعضی،وقتا میگم کاش منم اخلاقم مث اون بود ولی نمیتونم💔💔

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

چیزی نمیگه سعی میکنه فراموش کنه مثلا میگه سنشون بالاس کم حوصلن همیشه مثبت فکر میکنهیا میگه شاید ما ه ...

میشه تاپیک چهار تا قبلیمو بخونی یا دوتا قبلی برا رفتار امروز مادرشوهرم نوشتم سنش هم پنجاه و پنج هست سن بالا نیس بخون بی زحمت

عزیزم خدا حفظش کنه مثلا مادرشوهرت حرفی بزنه ناراحت بشه چمیکنه ؟

چیزی نمیگه

سعی میکنه فراموش کنه

مثلا میگه سنشون بالاس کم حوصلن

همیشه مثبت فکر میکنه

یا میگه شاید ما هم جای اون بودیم همینطور میکردیم

من امشب خعلی دل پر دارم میشه بگی مثلا مادرشوهرت حرف نامربوط بزنه ناراحت بشه چمیکنه

یه طور عجیبی خوبه اصلا

من باشم ناراحت میشم

ولی اون راحت از همه چی میگذره