از اون مدل آدم هاست که با هیچ کس به مشکل بر نمیخوره
به همه احترام میزاره
واقعا دوست داشتنیه
تربیت بچش هم عالیه
هر چی خوبی هست من تو ش میبینم
،،،
همه جاری ها بد نیستن ،،چون قبلا اینطور میگفتن
غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بعضی،وقتا میگم کاش منم اخلاقم مث اون بود ولی نمیتونم💔💔
غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن
من امشب خعلی دل پر دارم میشه بگی مثلا مادرشوهرت حرف نامربوط بزنه ناراحت بشه چمیکنه
یه طور عجیبی خوبه اصلا
من باشم ناراحت میشم
ولی اون راحت از همه چی میگذره