از اون مدل آدم هاست که با هیچ کس به مشکل بر نمیخوره
به همه احترام میزاره
واقعا دوست داشتنیه
تربیت بچش هم عالیه
هر چی خوبی هست من تو ش میبینم
،،،
همه جاری ها بد نیستن ،،چون قبلا اینطور میگفتن
غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بعضی،وقتا میگم کاش منم اخلاقم مث اون بود ولی نمیتونم💔💔
غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن
من امشب خعلی دل پر دارم میشه بگی مثلا مادرشوهرت حرف نامربوط بزنه ناراحت بشه چمیکنه
یه طور عجیبی خوبه اصلا
من باشم ناراحت میشم
ولی اون راحت از همه چی میگذره