2777
2789
عنوان

خودکشی هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرنوشت من برای شما شبیه شوخیه، برای خودم غم انگیز

اگر واقعی باشه واقعا ناراحت شدم از این تاپیک

ولی شما چرا برای خودت ارزش و احترام نمیگذاری؟

اون هوو آورده سرت که هیچ شمارو ول کرده رفته کلا با اون؟ بعد شما این موضوع و پذیرفتی؟

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

یجاهم نوشته زن اولش فوت شده جاش کنارماخالیهچه استارترعجیبیه

یعنی دلش میخواست یه هووی دیگه هم میداشت که جاش خالیه؟!

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

یه سوال بی ربط استارتر شما وکیلی؟

اگه واقعیه ک خیلی بی عرضه تشریف داریخیلی خیلی ....یعنی متنفرم از زن انقد ضعیفچرا اجازه دادی شوهرت ه ...

نه من بی عرضه نیستم، اما وقتی فهمیدم که خانم شش ماهه باردار بود. با شوهرم دعوا کردم، ولی به اون زن چی میتونستم بگم، ممکن بود بچش سقط بشه. من که قاتل نبودم. شوهرم واکنشش این بود که مدت زیادی حرفامو تحمل کرد و در نهایت بمن گفت فکر میکردم خیلی مومنتر باشی و شروع کرد به مثال زدن زنهای باایمانی که هوو داشتن.