2777
2789
عنوان

خودکشی هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 105 پست

به چه عنوان شما رو می شناخت؟ باهم شام خوردین خب نمیدونست هووشی فکرمیکرد کی هستی؟

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعیه ک خیلی بی عرضه تشریف داری

خیلی خیلی ....

یعنی متنفرم از زن انقد ضعیف

چرا اجازه دادی شوهرت همچین غلطی بکنه؟

تازه با هوو مهربونم بودی؟

تورو خدا به شعور ما توهین نکن

مگه میشه یه زن انقد خونسرد باشه؟

اگه راست میگی پس وقتش رسیده آوار بشی سر شوهرت و سوگلیش...

یه سر زدم به تاپیکات فقط اونجا که گفتی با هووی زیبا و جوانم که دهه هشتادی هست نشستم سر سفره😐

خدا کنه واقعی نباشه

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

وای من خودم شکاکم اینارو میخونم مغزم هنگ میکنه به خدا دیگه از همه ادما میترسم😑💔چقد اعتماد وحتشناکه

خیلیییی مرد جماعت قابل اعتماد نیست خواهر یک روز عاشقه و برات میمیره فرداش فارغه بعد تو مجبور میشی گردنشو بگیری برش گردونی سر خونه زندگیتون چون مسخره که نیست آدم

اگه مجردی خیلی خیلی مراقب باش که به کی اعتماد میکنی

چه عجیبزبون که داری به شوهرت بگو به خاطر دروغ ها و پنهان کاریای تو مرد، قاتلش توییساکت و مظلوم باشی ...

خدا را شکر بچه زنگ زد خبر داد و به موقع رسوندنش بیمارستان و زنده موند. داستانم دروغ نیست. داستان زندگیمه.