خانمها من سه تا جاری دارم اولی بیست سال قبل عروسی کرده خیلی چرب زبان هست بیسواد هست خیلی تیکه هم ميندازه اما یک ویژگی خیلی بد که داره اينه خیلی اصرار میکنه مثلا يه غذا میپزه به اصرار ميده تا ببری خونه بخوری یا خیلی اصرار اصرار اصرار میکنه که بیاد پیش من خونه مون مثلا به من کمک کنه یا اصرار سر سفره منم خیلی بدم مياد من دکترا دارم سی سالمه اصلا از این اخلاق خوشم نمياد مثلا یکبار که اصرار کرد من گفتم نه ممنون تشکر بنظرم باید تموم کنه ادامه نده ولی بدتر میکنه من چکار کنم باهاش
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
به نظر من محبت و اصرار اون هیچ ربطی به سطح سواد شما و ایشون نداره در مرحله اول کمی از غرورت کم کن دوما یکم اجتماعی باش و روی اداب معاشرتت کار کن و سوم اینکه سعی کن محبت های جاریتو جبران کنی و مساله بعدی گشاده رو بودن و زبان نیکو داشتن جز اخلاق حسنه هستش جوری که پیامبر کسی که تمام اعمالش درست بود ولی خوشرو نبود رو گفتن امیدی نیست بره بهشت ...از همه اینها گذشته سعی کنید روی فرهنگ قدردانی تون کار کنید چون خیلی حیفه باسواد های ما فقر فرهنگی و قدردانی داشته باشن
ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
بنظرم اون دانشگاه نرفته ولی استاد اخلاقه ...راستی شما دکترای چی دارید؟؟
ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم
استارتر میایی یا بیاریمت؟تاپیک زدی پاش وایسا 😈😈😈😈😈😠😠😠😠
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!