2821
2789
عنوان

جاری اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 73 پست

مادر بزرگ شوهر منم همسن طوریه خیلی تعارف و اصرار میکنه ... ولی فرهنگشه دیگه ... همه چند بار باید با قربون صدقه بهش بگن که نه فدات شم نه قرررررربووووووونت برم نعععععععع

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چه خوبه بااینمه سطح تحصیلش پایینه اینقدر به فکر همه است..... شعور بعضیها خیلی بیشتر از تحصیل کرده هاست.... وگرنه جاریتون از بدجنسبش نیست از مهربونیشه کاش تو درس دکتراتون درک ادمارو یاد میدادن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سواد شعور و درک و محبت  نمیاره کلمه بیسواد رو دوست ندارم .علت بیان  مدرک دکترا رو هم نفهمیدم .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

فک کنم جاریت باید بیاد برات تاپیک بزنه اگه خودتو میگیری براش بیچاره مهربونه ک دکی جون😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
مادر بزرگ شوهر منم همسن طوریه خیلی تعارف و اصرار میکنه ... ولی فرهنگشه دیگه ... همه چند بار باید با ...

😂😂😂

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

مادرشوهر منم زیاد اصرار میکرد بزور چایی میداد بخورم. یا بزور دخترم رو میخواست بگیره. انقدر محل نذاشتم تا حدودی درست شد. خودشم وقتی میاد خونمون چایی برمیداره باید اصرار کنیم بهش. خیلی بده این تعارفی بودن تاکسی گرفتار نشه نمیفهمه

مول خانواده ی شوهر من انقد اصرار میکنن انقد تعارف میکنن ک ادم خسته نیشه قبول میکنه 

اولا قبول میکردم بهم گفتن تو تعارفی هستی 

از اون ب بعد ک میگن من میگم ن ممنون دستتون درد نکنه اگه دوباره بگن میگم تعارف ک ندارم 

این تاپیک نشون میده سواد شعور نمیاره😄

دکترا داری اما خوبی بهت نیومده

بی سواده اما از مهربونی بهت اصرار میکنه فکر میکنه روت نمیشه...

منم تحصیلات دارم،خیلیا دارن،دلیل نمیشه خودمون رو برتر از بقیه بدونیم

فرهنگی که توش بزرگ شده اینجوری بوده.

گفتی تیکه میندازه ولی انگار این زیاد ناراحتت نمیکنه

اصرار زیادی مهمون نوازی و مهربونی رو میرسونه

شما اگه ناراحت میشی واضح بگو بهش

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤