خانمها من سه تا جاری دارم اولی بیست سال قبل عروسی کرده خیلی چرب زبان هست بیسواد هست خیلی تیکه هم ميندازه اما یک ویژگی خیلی بد که داره اينه خیلی اصرار میکنه مثلا يه غذا میپزه به اصرار ميده تا ببری خونه بخوری یا خیلی اصرار اصرار اصرار میکنه که بیاد پیش من خونه مون مثلا به من کمک کنه یا اصرار سر سفره منم خیلی بدم مياد من دکترا دارم سی سالمه اصلا از این اخلاق خوشم نمياد مثلا یکبار که اصرار کرد من گفتم نه ممنون تشکر بنظرم باید تموم کنه ادامه نده ولی بدتر میکنه من چکار کنم باهاش
مادر بزرگ شوهر منم همسن طوریه خیلی تعارف و اصرار میکنه ... ولی فرهنگشه دیگه ... همه چند بار باید با قربون صدقه بهش بگن که نه فدات شم نه قرررررربووووووونت برم نعععععععع
چه خوبه بااینمه سطح تحصیلش پایینه اینقدر به فکر همه است..... شعور بعضیها خیلی بیشتر از تحصیل کرده هاست.... وگرنه جاریتون از بدجنسبش نیست از مهربونیشه کاش تو درس دکتراتون درک ادمارو یاد میدادن
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
مادر بزرگ شوهر منم همسن طوریه خیلی تعارف و اصرار میکنه ... ولی فرهنگشه دیگه ... همه چند بار باید با ...
😂😂😂
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!