2821
2789
عنوان

جاری اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 73 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی کسایی که دکترا دارن اصلا به کسی تعارف نمیکنن و کسی که تعارف زیاد می‌کنه از بی سوادیش است؟!

ربطی به سواد نداره منظورم اينه خیلی بیش از اندازه تعارف میکند آزار دهنده است باید برات پیش بیاد تا بفهمی چی ميگم مثلا بیش از ۱۵بار تعارف در هر چیزی. مثلا یکی برات تو مهموني چای تعارف کرده برنمیداری ميگي نمی خورم این خانم چای برات بر میدارد مياره ميذاره جلوت ميگه بخور چرا نمی خوری بخور.... خیلی توهین آمیز هست که به انتخاب تو احترام نذارن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

الان این حرفا روزدی بگی من باسوادم و ایشون بی سواد؟  تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره عزیزم که بی سو ...

نه منظور من قصد پز دادن نبود شغلی دارم که خیلی بالاتر از تحصیلاتم هست منظورم اينه که اين جاری باید توجه کنه با هرکس در طبقه وسطح خودش رفتار کنه نه مثل دهاتیا 

چه خوبه بااینمه سطح تحصیلش پایینه اینقدر به فکر همه است..... شعور بعضیها خیلی بیشتر از تحصیل کرده ها ...

شما کاملا اشتباه برداشت کردید. من رو چون نمی شناسید فکر میکنید پز دکترا دارم ميدم هرچند واقعا هم پز دادن داره اما من هیچگاه پیش هیچکس از تحصیلاتم صحبت نمیکنم. بحث من نوع رفتار غلط آدمهاست. وگرنه مادر شوهرم بیسواد ه خیلی هم با شخصیت هست خیلی باکلاس هست... منظورم نیت آزار دادن هست 

این تاپیک نشون میده سواد شعور نمیاره😄 دکترا داری اما خوبی بهت نیومده بی سواده اما از مهربونی بهت ...

شما رو باید یکساعت با این جاری تنها بذارم بعدش قطعا این طرز حرف زدن تون واين حرف هاتون رو پس میگیرید تا گرفتار این آدمها نشده آید نمی دونيد چی ميگم 

والا من دارم میبینم چجوری فارغ میشن.... شریف و امیرکبیر و تهران و ..... تزاشونو میدن بیرون... همه ...

بله... ما سالها قبل که تز نویسی در بیرون مد نبود از زور بازوی خودمون فارغ شدیم عزیزم 

خب شما همفکر و همکلامش نیستی اونم بزودی اینو خواهد فهمید و بعدم تا ابد نظرش نسبت به جاری منفی میشه ب ...

من سه ساله بهش چیزی نگفتم. اما اگر شما جای من بودید قطعا یکی زیر گوشش زده بودید... تصور دوستان خیلی مهربانانه هست در حالیکه این خانم اخلاقش اينه باید باید باید حرف خودش رو به کرسی بنششونه اگر شما زایمان کنی مياد قنداق بچه تو باز میکنه به روش خودش میپیچه داخل خونه همه جا رو باز میکنه نگاه میکنه بسیار فضول هست من نمیگم خانواده ای که بیست سال باهاش زندگی کردند ميگن من نمی خواستم ايشون رو خراب کنم اما دوستان انقدر بی ظرفیت هستند بیشتر هجمه به من زدند در حالیکه بحث اصلی سر تحصیلات نیست سر اخلاق زشت این خانمه 

بنظرم اون دانشگاه نرفته ولی استاد اخلاقه ...راستی شما دکترای چی دارید؟؟

دکترای حقوق خصوصی با رتبه تک رقمی در دانشگاه تهران روزانه دولتی. 

استارتر حالا ما تو رو نمیشناسیم ولی جای دیگه نگو من فلان دارم فلانی نداره بهت میخندن دیدگاهتم عوض کن ...

شما انشالله در شرایطش قرار بگیرید شما رو هم خواهيم ديد. با همچنین جاری هايي. من بحث سواد نکردم وگرنه مدارج بسیار بالاتری برای پز دادن دارم تاپیک زدم تا واقعا از چیزی که آزارم ميده حرف بزنم شما ها که داعیه سواد دارید از نوع جواب دادن معلوم هست که چه قدر تحمل دارید... یک سوال رو بر نمی تابید 

دکترای حقوق خصوصی با رتبه تک رقمی در دانشگاه تهران روزانه دولتی. 

پس همون دیگه روی اخلاقت کار کن قطعا ضعف اخلاقی داری 

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم