2821
2789
عنوان

جاری اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 73 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا تعارف زیادی خیلی اخلاق بدیه

بله زیادیش واقعا خسته کننده اس...ولی وقتی برای کسی عادت شده و کاریش نمیتونیم بکنیم ...حداقلش ناراحتش نکنیم و جواب مهربونیاشو با پرخاشگری ندیم...

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
اتفاقا تعارف زیادی خیلی اخلاق بدیه

اون پای سادگیش بزارید اگه عجوزه بود دعواش میکرد بی احترامی میکرد خوب بود اگه حسودی میکرد و محل نمیزاشت چی؟؟

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 

حالا من خیلی خوبم فوق تخصص دکترای مهندسی پرفسورای هسته ای هم هستم 😐گفتم در جریان باشین هرچی گفتم چیزی نگین😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

خانوم‌دکتر در رفتی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما منتظریم حالا تو هی نیا😈😈😈😈

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

بعصیااخلاقشون اینطوره زیادتعارف میکنن

منم یک خاله م اینطوربودبهش گفتیم خوب شدگفتیم ازبس تعارف میکنی ادم خجالت میکشه بخوریاسیرمیشه یااگه بخادبمونه خونتون خسته میشه ازتعارفتون ونمیمونه تاخوب شد

خب شما همفکر و همکلامش نیستی اونم بزودی اینو خواهد فهمید و بعدم تا ابد نظرش نسبت به جاری منفی میشه بخصوص از نوع دکترش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بعصیااخلاقشون اینطوره زیادتعارف میکنن منم یک خاله م اینطوربودبهش گفتیم خوب شدگفتیم ازبس تعارف میکنی ...

مامان‌منم اینجوره اخلاق ازاردهنده ای هست هم برا خودشون هم اطرافیان

مامان من که تعارف زیاد میکنه سر خوراکی یا زیاد چیزی میخره ولی یهو هم هر حرفی به ذهنش بیاد با بی سیاستی به طرف مقابل میگه معمولا همیشه همه ازش دلخور میشن باز برای جبران بیشتر میره دنبال هدیه دادن و تعارف😥😣

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

منم یه آبجی دارم خدا وکیلی از تعارف زیاد ادم رو خفه میکنه..البته سطح سوادش فوق لیسانسه و من لیسانس..خداییش بعضی مواقع با دعوا از خونش میام بیرون🤣🤣 گاهی وقتی بیش از حد تعارف میکنه دلم میخواد لهش کنم😈ولی خارج از همه چیز عشقمه مهربونه

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

استارتر حالا ما تو رو نمیشناسیم ولی جای دیگه نگو من فلان دارم فلانی نداره بهت میخندن دیدگاهتم عوض کن و به جوانب مردم کاری نداشته باش همین که انسان باشه و وجدان داشته باشه یعنی از همه سر تره والا بقیه چیزا اکتسابیه نه غریضی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز