2821
2789
عنوان

جاری اه

1241 بازدید | 73 پست

خانمها من سه تا جاری دارم اولی بیست سال قبل عروسی کرده خیلی چرب زبان هست بیسواد هست خیلی تیکه هم ميندازه اما یک ویژگی خیلی بد که داره اينه خیلی اصرار میکنه مثلا يه غذا میپزه به اصرار ميده تا ببری خونه بخوری یا خیلی اصرار اصرار اصرار میکنه که بیاد پیش من خونه مون مثلا به من کمک کنه یا اصرار سر سفره منم خیلی بدم مياد من دکترا دارم سی سالمه اصلا از این اخلاق خوشم نمياد مثلا یکبار که اصرار کرد من گفتم نه ممنون تشکر بنظرم باید تموم کنه ادامه نده ولی بدتر میکنه من چکار کنم باهاش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سوالت چه ربطی به میزان تحصیلاته خودت جاریت داشت؟🤔🤔🤔🤔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اون توفرهنگ خودش داره بهت محبت میکنه میدونم سخته ولی تاجایی که میتونی دلشو نشکن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

فكر مي كنم بهتره در مقابل اصرارش چندبار بي اعتنا و قاطع باشي تا حساب كار دستش بياد

اون كاري كه اصرار داره رو انجام نده و قلطعانه بگو يك بار گفتم نه و كاملا از نه قلبم نميخوام

آخی حتما عادت کرده ب اصرار زیاد بیچاره مهربونه که

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

چون تو دکترا داری و ایشون بیسواد .......

بزن لهش کن خفش کن فحشش بده 

خب تو دکترا داری نباید با ی بیسواد همکلام بشی 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز